--> -->

Dinamo, încă doi sponsori pe tricou!

Dinamo a obținut primul punct din sezonul 2023-2024 al Superligii, în deplasare, la Mediaș, cu „U” Cluj, scor 1-1.

Pe tricourile de joc ale „câinilor” au putut fi observați, în zona claviculei și pe mâneca stânga, noi parteneri comerciali, conform analizei Prosport.

Astfel, bucureștenii își adaugă încă doi sponsori: DSF, firmă care se ocupă de instalații și branșamente de gaz, dar și Beneva, brand farmaceutic ce aparține lui Bogdan Pavel, acționar în cadrul Red&White.

Detalii despre cele două afaceri

Primul, DSF, prezent pe mâneca stângă, este adus, din informațiile sursei citate, de Andrei Nicolescu, acționar în cadrul Red&White, cel care, cel mai probabil, pe 17 august, după convocarea AGA (Adunarea Generală a Acționarilor), va fi numit administrator special.

Firma se ocupă cu furnizarea de soluții complete de proiectare și execuție a instalațiilor de gaz pentru toate tipologiile de clienți.

Înțelegerea dintre club și noul sponsor se întinde pe întreaga durată a stagiunii 2023-2024, acesta fiind un sponsor „mai mic, secundar, care vine alături de echipă”, după cum a fost descris.

Beneva, firma lui Bogdan Pavel, acționar în Red&White, ajută Dinamo sub forma unui „barter”

În ceea ce privește Beneva, firma aparține lui Bogdan Pavel, acționar în cadrul Red&White cu 10%.

Apropiat de-ai lui Eugen Voicu, Bogdan Pavel are afaceri orientate în domeniul farmaceutic. Acesta deține distribuitorul de medicamente Pharmnet Group, precum și societățile Europharm Holding SA și Pharmnet Plus SRL. În ceea ce privește Beneva, brand de farmacii, aparține de Beneva SRL care, în urmă cu câteva luni, a preluat și lanțul Belladonna, dar și farmaciile Revitalia.

Înțelegerea dintre Dinamo și Beneva este rezumată la un „barter”.

Beneva oferă produse din gama pe care se bazează vânzările firmei, medicamente, de exemplu, pe când formația din „Groapă” oferă expunere, un loc pe tricoul de joc în cazul de față.

Dinamo va disputa luni, 14 august, acasă, cu FC Botoșani, următoarea partidă din Superligă.

Citește și

A pus umărul degeaba la promovare: Dinamo l-a cedat, definitiv!