--> -->

Gașca Zurli, pentru prima dată în Bulgaria

Gașca Zurli i-a bucurat pe copii în cel mai spectaculos resort din Bulgaria, HVD Reina del Mar, din Obzor. Hotelierii bulgari încearcă să atragă câți mai mulți turiști români și au început să aducă tot mai multe vedete din România.

20 iunie a fost o dată deosebită pentru turismul de la sud de Dunăre. HVD Reina del Mar, 5 stele, Obzor, a reușit să aducă pentru prima dată cea mai îndrăgită trupă pentru copii în țara vecină. Gașca Zurli a avut un show de o oră pe scena exterioară a hotelului unde i-a bucurat pe foarte, foarte mulți copii prezenți împreună cu părinții lor de la ambele hoteluri HVD, care sunt unul lângă altul, Reina del Mar și Miramar. Până și copii celor de alte naționalități au început să danseze și să fredoneze binecunoscutele piese în română cum ar fi ”Am o căsuță mică”, ”Aram sam sam” sau ”Tura Vura”.

Ambele hoteluri sunt pe malul mării, au plajă privată, tobogane mici pentru copii, Ultra All Inclusive cu băuturi îmbuteliate și alimente de cea mai bună calitate, dar și restaurante A la Carte, SPA și parcare incluse în preț. Reina del Mar este de 5 stele, în timp ce Miramar are 4 stele.

Totul a fost transmis în direct pe facebook pe cel mai bun grup de turism pentru românii care călătoresc în Bulgaria, Travel in Bulgaria – Călător în Bulgaria.

https://www.facebook.com/1281535116/videos/805507894231542/

Gașca Zurli se va mai întoarce la cele două resorturi HVD din Obzor. Vor mai avea spectacole pe 5 iulie și pe 12 iulie.

Pentru membrii acestui grup HVD Reina del Mar oferă reducere cu codul DIANA2023. Același cod este valabil și pentru HVD Miramar. Puteți rezerva AICI sau AICI.