A pus umărul degeaba la promovare: Dinamo l-a cedat, definitiv!

N-a fost de ajuns! A pus umărul la revenirea ”câinilor” în prima divizie, dar a fost doar spectator și suporter de lux la meciurile din primul eșalon ale roș-albilor.

Luptă iar pentru promovare

Atacantul Alexandru Pop, 30 de ani, a marcat două goluri importante în dubla de la baraj dintre Dinamo și FC Argeș, 6-1 și 2-4, o reușită antologică pe Național Arena, plus una care le-a tăiat avântul piteștenilor la Mioveni, însă n-a mai avut loc în „haită” din momentul promovării în Liga 1.

Fotbalistul n-a mai prins nici măcar lotul roș-albilor în prima divizie, fiind permanent doar spectator la meciurile lui Dinamo, dar de mâine, miercuri, îl așteaptă o nouă experiență în cariera lui.

Conform Fanatik, Pop va semna cu Concordia Chiajna, echipă ce și-a propus din nou promovarea în primul eșalon.

Miercuri, se încheie afacerea

„Momentan, doar am ajuns la un acord de principiu. Mâine (n.red miercuri), poate reușim să primim actele și să parafăm înțelegerea. Ne-am înțeles și cu jucătorul, și cu clubul Dinamo, dar e nevoie de acte.

Ne-am dorit un fotbalist român, l-am adus. Cunoaște foarte bine campionatul și detaliile lui. Alex a făcut pregătirea la zi cu Dinamo, poate să ajute oricând Concordia. Mai avea un an de contract cu Dinamo. Va fi transfer la Chiajna, definitiv”, a explicat conducătorul Chiajnei, pentru GSP.ro.

7 goluri și un assist a adunat Pop pentru Dinamo în 29 de meciuri ediția precedentă.

Citește și

Termenul de finalizare a lucrărilor la rețeaua de termoficare din Capitală se prelungește. Nicușor Dan: „Câteva zile”