Burcă l-a pierdut pe Larrucea! Pe cine se poate baza

Dinamo se pregătește în această săptămână pentru ultimele două meciuri ale anului competițional.

Unul este vital, cel de la Brașov, de sâmbătă, fiindcă va fi hotărâtor în ceea ce privește și 2023.

Ar fi ultima șansă pentru play-off și promovare. Partida cu Unirea Slobozia, din Cupa României, este mai degrabă de orgoliu.

Șansă din partea altora

Primul și cel mai important duel este partida cu Brașov din campionat, o adevărată finală pentru ”câini”, care au doar o singura variantă, victoria, orice alt rezultat îi scoate total din lupta pentru play-off.

Formația lui Ovidiu Burcă are în continuare șanse datorită rezultatelor indirecte înregistrate în runda care s-a încheiat aseară, Csikszereda pierzând surprinzător acasă cu Șelimbăr, scor 1-2.

Dani Iglesias, șanse să revină

Dinamo nu s-a putut baza pe Dani Iglesias la ultimul meci, din păcate mijlocașul iberic a fost lovit puternic în partida amicală cu Gloria Buzău și nu a putut fi recuperat la timp pentru meciul cu Iași. Din fericire, acum sunt semnale că poate evolua sâmbătă la prânz, la Brasov.

Dani Iglesias s-a antrenat și astăzi cot la cot cu jucătorii, dar este prematur de spus dacă va putea juca sâmbătă, decizia urmând să fie luată de Ovidiu Burcă. Tehnicianul lăsa să se înțeleagă ieri că ibericul ar putea fi forțat.

4 cartonașe galbene

Un jucător cu siguranță nu va evolua sâmbătă, acesta fiind Gorka Larrucea. Mijlocașul iberic a primit în meciul de la Iași al patrulea cartonaș galben al sezonului și va fi suspendat automat pentru duelul cu Brașov.

Gorka,care are printre cei mai buni parametrii fizici dintre jucători, a efectuat mai multe exerciții alături de preparatorul fizic. Probabil, Neluț Roșu va fi înlocuitorul său pentru confruntarea cu echipa lui Dan Alexa.

Citește și

Iulian Roșu încă mizează pe Dinamo: ”Poate se mai încurcă și alții”