--> -->

Veste bună pentru Dinamo: ”Sunt OK, luptăm!”

Dinamo a pierdut la Iași, 0-1 cu Poli, și s-a îndepărtat serios de play-off și, implicit, de lupta pentru promovare. Duelul de sâmbătă de sub Tâmpa, cu brașovenii lui Dan Alexa, este vital, ardelenii tocmai învingând 1-0 în Ghencea, liderul CSA Steaua.

În această seară, Csikszereda a pierdut acasă, surprinzător, 1-2 cu Șelimbăr (detalii aici), astfel că s-au reaprins speranțele pentru ”câini”, dar tot trebuie să învingă sub Tâmpa.

Tehnicianul s-a văitat de problemele medicale în echipă după înfrângerea din Copou, cel puțin unul dintre cei nominalizați are șanse de a fi în lot în etapa de final din 2022. 

Dujmovic, încărcat!

Portarul Filip Dujmovic a început de de azi antrenamentele alături de coechipieri, după o accidentare la umăr.

În schimb, Dani Iglesias, accidentat la amicalul cu Buzău (2-2), sunt șanse reduse de a mai prinde pe teren ultima rundă a anului. ”

Sunt OK acum. Am fost accidentat la umăr, dar încep de luni. Sper să fie bine. Și pentru mine, și pentru echipă. Cât timp vor mai fi șanse pentru play-off, vom lupta până la capăt”, a declarat portarul bosniac pentru GSP.

Dujmovic a fost un jucător esențial pentru formația lui Ovidiu Burcă până când s-a accidentat Bordușanu și antrenorul l-a titularizat între buturi pe Denis Oncescu, pentru a respecta regula U19 la nivelul ligii secunde.

Nu va mai sta rezervă

Dinamo va forța câteva permutări pentru a îndeplini această regulă, în pauza competițională, pentru că în acest moment nu are variantă de schimb, numeric și calitativ, iar apoi Dujmovic va reveni în primul 11.

Mai ales că bosniacul nu a venit să stea rezervă la „câini”, jucătorul de 23 de ani evoluând la începutul acestei ediții în preliminariile Conference League cu fosta sa echipă, Radnicki Nis.

Burcă: „Dani Iglesias s-a ales cu o lovitură care a dus în microleziune fibrilară”

”Dani Iglesias s-a ales cu o lovitură care a dus în microleziune fibrilară, sperăm să-l refacem până la ora meciului de la Brașov, dar nu știu ce șanse sunt să joace. Dujmovic a început antrenamentele.

Am pierdut un moment important la Iași, dar nu e totul pierdut. Trebuie să câștigăm la Brașov, e obligatoriu, dacă nu vom face, nu știu ce șanse vom mai avea la play-off. Vedem ce va fi, luptăm până la capăt”, a reacționat și Ovidiu Burcă.

7 meciurifără eșec a adunat Dinamo, 4 victorii și 3 remize, până la înfrângerea din Copou

12 partidea strâns Dujmovic în alb-roșu, primind 12 goluri, în 6 meciuri menținând poarta neperforată.

Citește și

Petrecerea cu ”șpriț și lăutari” în Trenul Regal, de 1 Decembrie, anulată de CFR!