Iulian Roșu încă mizează pe Dinamo: ”Poate se mai încurcă și alții”

Mijlocașul Iulian Roșu, 28 de ani, a spus că Dinamo poate scoate 12 puncte în ultimele 4 etape ale sezonului regulat, dar tot stă la mâna rezultatelor indirecte.

Unul dintre puținii jucători care au avut un randament satisfăcător la Iași, Iulian Roșu, a avut o reacție vehementă într-un interviu acordat GSP.

”Dacă am încheia cu 24 de puncte…”

”Suntem dezamăgiți, nu am făcut un meci prea bun, așa cum obișnuiserăm în ultima vreme. Ne-au scăzut șansele, nu știu câte mai avem la play-off, dar nu le-am irosit pe toate.

Avem un alt duel foarte greu în ultima etapă din 2022, la Brașov. Dacă am încheia cu o victorie anul, cu 24 de puncte, vom vedea la ce nivel suntem. Poate se mai încurcă și alte contracandidate. Nu-mi place să stăm la mâna rezultatelor, dar, din păcate, ne-am făcut meciul greu la Iași.

Cu Brașov e un meci vital, dar ne-am obișnuit, așa este de vreo două luni încoace! Dacă nu băteam nici pe Dumbrăvița, dacă nu băteam înainte… Am început prost campionatul, cu 5 eșecuri în 7 meciuri”, a declarat mijlocașul ce-a punctat de două ori în 7 meciuri pentru roș-albi.

”Au avut o ocazie și atât. Te ia capul!”

”Dacă facem 12 puncte în ultimele patru etape din sezonul regulat, am putea avea șanse. O luăm pas cu pas, mai întâi la Brașov. Oricum, Iașiul nu știu dacă ne-a bătut la fotbal. A avut o ocazie și atât.

N-am văzut niciodată niciun adversar să stea atât pe jos! Dacă lovea pe unul mingea în spate, stătea pe jos. E greu să joci fotbal, în repriza a doua nu știu dacă s-a jucat zece minute. Te ia capul! Ăsta nu e fotbal. Treaba lor, sper să mă înșel eu, dar nu e frumos să promovezi cu jocul ăsta.

Nu putem să ne plângem de arbitraj, ce să facă, să-i ia de mână și să-i dea afară?! Te frustrează puțin, de aceea vorbesc așa acum, tu să joci, iar ceilalți să stea doar pe jos! Poate și noi am fi tras de timp dacă eram în avantaj, dar nu în halul ăsta!.

Dinamo nu doar că ar merita să fie în play-off, ar merita să fie în Liga 1. Trebuie să facem și imposibilul ca să prindem play-off-ul, acolo începe alt campionat. E cam greu acum, dar nu cred că șansele sunt spre zero. Vom face tot ceea ce depinde de noi să facem 12 puncte în finalul sezonului regulat”, a reacționat Iulian Roșu.

Citește și

DNA l-a trimis în judecată pe doctorul timișorean Virgil Musta