”Lista neagră” de la Dinamo: ce jucători vor pleca în mercato

Dinamo este pe marginea prăpastiei, penultimul loc în clasament, iar luni seară are meci la Oradea cu UTA, echipă condusă de Mircea Rednic.

Șefii echipei au început mișcările la nivel de vestiar, iar Dinamo încearcă să despartă de mai mulți jucători, anunță Prosport.

Dujmovic pleacă!

Cătălin Țîră nu a făcut deplasarea la Oradea pentru jocurile cu FC Bihor, respectiv UTA, Filip Dujmovic nu a prins nici măcar lotul, vineri, în Cupă, între buturi fiind preferat titularul de drept Adnan Golubovic, în timp ce pe bancă a stat Răzvan Began.

Un alt vizat pentru îndepărtare este Ricardo Grigore, care a înscris la Oradea, apoi a gafat la golul gazdelor.

Și Iulian Roșu ar fi pe ”lista neagră”

În aceeași situație este și Iulian Roșu, jucător hotărâtor în multe jocuri din liga secundă, însă rezervă în Superliga, în timp ce trei tineri fotbaliști pot fi cedați, sub formă de împrumut, în eșaloanele secunde.

Este vorba de Alex Irimia, Valentin Borcea și Antonio Bordușanu, cei care sunt doriți la Tunari. Ultimul, din păcate, s-a accidentat, din nou, la genunchi și va lipsi de pe gazon o perioadă lungă.

Este vorba de o altă recidivă, după ce tânărul fotbalist a fost operat, de două ori, la același genunchi.

În schimb, Dinamo vrea să se întărească în avanposturi, doi mijlocași de profil ofensiv și un atacant urmând a fi aduși în pauza de iarnă.

Citește și

Rapid, victorie cu FCSB pe Arena Națională! Luptă aprigă pentru campionat