Lecția de modestie a lui Iulian Roșu: ”Nu trebuie să fie toată atenția pe mine”

Venit în vară la Dinamo, mijlocașul Iulian Roșu (28 de ani) a devenit unul dintre jucătorii de bază ai trupei lui Ovidiu Burcă. A marcat din nou pentru ”câini” în victoria 2-1 de la Sibiu cu CSC Șelimbăr

Jucătorul trecut pe la echipe precum FCSB, Rapid sau FC Brașov a vorbit la finalul partidei despre șansele la promovare și despre atmosfera creată în vestiar de antrenorul Ovidiu Burcă.

”E cel mai frumos grup din care fac parte de când sunt în fotbal”

”Nu trebuie să fie toată atenția asupra mea. Nu voi putea marca în toate meciurile. E foarte important că am luat cele 3 puncte. Nu voi fi ipocrit să spun că nu mă bucur pentru reușită. E normal să te bucuri. M-am și descătușat după gol, când mi-am dat tricoul jos. Cel mai important e că am luat cele 3 puncte. Mai avem un meci. De luni o luăm de la capăt.

Eu joc ce mă pune antrenorul. După minutul 60, m-a trimis în atac. Așa a simțit el și a făcut-o bine. Eu sper să fiu în teren. Poziția e mai puțin importantă.

Nu vreau să fac estimări la play-off. Știu că avem șanse să batem Poli Timișoara. Nu va fi un meci ușor. Să nu se gândească lumea la locul din clasament. Sunt convins că Poli va veni să-și dea viața. Vom avea un meci dificil. Știm ce avem de făcut pe teren și sper să batem”, a declarat Iulian Roșu într-un interviu acordat pentru GSP.

”Simt cea mai mare apropiere față de fani”

”Sincer, la Dinamo simt cea mai mare apropiere față de fani. Nu am declarat niciodată că iubesc vreo echipă. Nu am fost deloc un jucător important la Steaua. La Rapid am jucat toate meciurile în Liga 1, dar au fost alte chestii…

Acum am început drum bun alături de echipa mea. Mă simt mândru că fac parte din acest colectiv. Cred că e cel mai frumos grup din care fac parte de când sunt în fotbal. Îi mulțumesc lui Mister că mi-a dat șanse în continuare, după eliminarea din meciul cu Unirea Slobozia. A fost un moment în care mi-am schimbat atitudinea.

Nu mă gândesc atât de departe (n.red la promovare). Să nu uităm cum am început campionatul. Eram pe locul 18 după 7 etape. Ce s-a întâmplat acum e maximum. În 11 etape am pierdut doar un meci. O luăm pas cu pas. Cel mai important e să batem Timișoara. La promovare nu vreau să mă gândesc încă”, a mai zis mijlocașul de 28 de ani.

Ce spune de noii acționari

”Au venit noi acționari. Le mulțumim că sunt alături de noi. Acum știm că avem pe cineva care să facă treabă acolo. În ultimii ani, doar DDB a ținut echipa.

Am avut o ședință mică. Ni s-a transmis că lucrurile nu se vor face peste noapte.

(n.red Vi s-au promis prime, bonusuri?) Nu, nu. Nu e vorba de asta. Doar au achitat un salariu. Nu vă gândiți că la Dinamo sunt probleme de multe luni. Pentru mine, astea sunt în plan secund. Știu că dacă vom fi buni pe teren, vor veni și recompensele”, a mai zis fotbalistul.

Citește și

Alina Pușcău despre viața la Hollywood: ”Ei nu cred în dragoste. Vin Diesel mereu îmi scria doar asta”