--> -->

Rapid, victorie cu FCSB pe Arena Națională! Luptă aprigă pentru campionat

Rapid a învins duminică seara FCSB, pe Național Arena, scor 2-1, în deplasare, în fața a peste 40.000 de spectatori!

În minutul 40, Jayson Papeau a evitat alunecarea lui Șut, i-a evitat pe Dawa și pe Pantea și a tras cu stângul, la colțul scurt, fără speranțe pentru Târnovanu. Totul a plecat de la o pasă greșită a lui Ovidiu Popescu.

Paul Iacob face 2-0 în prelungirile primei reprize, profitând de o greșeală majoră de marcaj. Fundașul rapidist, uitat singur la 10 metri, șutează imparabil, din voleu!

FCSB, gol anulat, după VAR!

În minutul 66, Dawa și-a luat revanșa pentru greșeala de marcaj de la golul de 0-2. Fundașul celor de la FCSB a câștigat duelul aerian cu Iacob și Albu, marcând cu o lovitură de cap.

În minutul 85, Adrian Șut a trimis mingea în plasa giuleștenilor, cu un voleu din 6 metri. De la margine a fost semnalat un ofsaid într-un moment anterior, cel al devierii lui Florinel Coman către Dorin Rotariu. Faza a fost analizată de Ovidiu Hațegan în camera VAR. Concluzia a fost ofsaid!

Luptă în trei, din ce în ce mai pasionantă!

În acest moment, s-a accentuat lupta pe podiumul clasamentului, la finalul turului sezonului regulat. CFR Cluj are meci luni seară în deplasare cu Hermannstadt.

FCSB ocupă, totuși, locul 1 cu 31 de puncte, urmată de CFR Cluj – 30 de puncte, iar Rapid pune o și mai mare presiune, a ajuns la 29 de puncte!

Citește și

Elena Lasconi lovită de propria fiică, de la Paris: ”Sunt șocată”