Fostul consilier al lui Dan Barna distruge USR: ”Pe centura politicii”

Fost membru marcant al USR, Andrei Caramitru susține într-o postare pe pagina sa de Facebook că partidul din care a făcut parte are o imensa problema de credibilitate si de seriozitate.

Ultimele scandaluri la nivel național, în care sunt implicați membri importanți USR, relevă faptul că formațiunea politică trece prin convulsii.

”Acum, au doi ”penali” cu anchete la DNA”

„- Ei au făcut PNRR-ul unde scrie clar că se schimbă taxele. Însă sunt împotriva taxelor noi (și nu vin cu propuneri alternative). E haos așa nu e serios.

– ei au venit cu fără penali în funcții publice. Când ceilalți ziceau – stai, măi, că unele anchete sunt politice, poate nu e omul condamnat – urlau. Acum însă au doi “penali” cu anchete DNA in personam (Vlad Voiculescu și Clotilde).

Însă îi protejează bloc (în timp ce PSD imediat exclude pe ăia sub anchetă). E haos, așa nu e serios”, a scris Caramitru, fostul consilier al lui Dan Barna.

”Măcar ăilalți nu se dau fecioara imaculată”

El a ținut să remintească și de Elena Lasconi pe care USR a scos-o de pe lista pentru Europarlamentare la o oră după ce a izbucnit scandalul.

„- zic ca nu sunt cu familia tradițională dau afără de pe listă pe Lasconi și tot – dar vor să se alieze cu PMP și Forța Dreptei care sunt super ortodoxe creștine și tot pe liste comune. E haos, așa nu e serios.

– zic ca sunt cel mai democratic partid, dar de fapt listele sunt făcute din pix și oricine e în opoziție internă e dat afară, au dat afara jumătate din membri deja, e ceva nemaivăzut, stalinist practic. Nebunie așa ceva”, a mai scris fostul USR-ist.

„Acuma nu zic că ceilalți sunt mai buni. Nu sunt. Dar măcar ăilalți nu se dau ca fiind fecioara imaculată când nu sunt deloc sunt de pe centura la fel ca USR de fapt…”, a concluzionat Caramitru.

Citește și

Victor Ponta: ”Nu i-a obligat nimeni să ia atâtea, dar au zis să se pună bine cu Ursula, cu producătorii”