Delegare controversată la Dinamo – Rapid

Partida dintre Dinamo și Rapid e programată sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Cea mai recentă întâlnire directă din SuperLigă a avut loc pe 1 septembrie 2023, Rapid – Dinamo 4-0.

George Găman, alesul CCA

Confruntarea va fi condusă la centru de George Găman, conform GSP.ro. Această delegare nu este una pe placul dinamoviștilor, având în vedere controversa creeată în 2023, la meciul dintre CSA Steaua și Dinamo, din etapa a 4-a a play-off-ului din Liga 2.

”Să spunem că Găman e un arbitru care nu o simpatizează pe Dinamo, nu cred că am câștigat prea multe puncte când George Găman a fost la centrul partidelor noastre.

Eu n-am văzut nicio ieșire al șefilor clubului, să avertizeze asupra lui George Găman, dar trebuia să fie o intervenție și din partea conducerii!”, a acuzat Ionel Dănciulescu la Digisport după acel meci.

George Găman, suspendat aproape trei luni în 2023!

În sezonul trecut, arbitrul George Găman a fost supendat timp de aproape trei luni după partida Petrolul – CFR Cluj 2-5, dispitată pe 27 februarie 2023.

”Centralul” a refuzat să meargă la monitorul VAR pentru a verifica două momente discutabile, fiind chemat de Ovidiu Hațegan, arbitrul video de la acel meci.

Din acel moment, ”centralul” din Craiova nu a mai fost delegat de Comisia Centrală a Arbitrilor până pe 21 iulie 2023, când a fost trimis la meciul UTA Arad – CFR Cluj.

Citește și

CTP, despre Alexandru Ioan Cuza: „N-ar fi considerat astăzi bun român”. Și-a explicat opinia