Dan Negru i-a dat un sfat de aur lui Dorian Popa: ”Cărămizile”

Dan Negru a investit în imobiliare și l-a îndemnat și pe Dorian Popa să facă același lucru. Prezentatorul de la Kanal D este discret cu afacerile pe care le are și preferă să nu vorbească despre imobiliarele pe care le deține.

Într-un interviu pentru CANCAN, Dan Negru a dezvăluit ce sfat prețios i-a dat lui Dorian Popa. Prezentatorul i-a sugerat să investească banii pe care îi face din televiziune și să își dezvolte o afacere cu imobiliare.

”Un singur lucru rămâne”

„Am o investiție horror și mi-am dat seama venind aici, toată lumea mi-a spus că batista nu se asortează deloc la ce port eu. Am dat mult pe ea, investiție horror. Dar acum vorbind serios, îmi e tare drag de Dorian. Omul și-a dat seama de un lucru – că televiziunea, toate astea, vin și trec. Un singur lucru rămâne – cărămizile”, a comentat vedeta TV.

Dan Negru a povestit că a avut o discuție cu Dorian Popa despre investiții, iar acesta i-a ascultat sfatul.

Drept urmare, artistul a construit mai multe case în Domnești și a reușit să vândă o parte dintre ele.

Vorba lui Mark Twain

”Am vorbit cu el, da. Am vorbit de multe ori cu el despre asta. Ăsta e sfatul pe care i l-am dat lui Dorian de la început, «Doriane, un om mai deștept decât noi toți, pe care îl chema Mark Twain, a zis cumpărați pământ, nu se mai fabrică». M-a sunat a doua zi, de dimineață, «bă, încă gândesc la treaba aia de a zis-o Mark Twain”. A luat Dorian tot, gata, s-a terminat”, a mai spus Negru.

Dorian Popa are mare succes ca actor, cântăreț, influencer, dar și ca om de afaceri. A investit sute de mii de euro în imobiliare, iar acum a anunțat că se gândește pe viitor să construiască și blocuri chiar în București.

Unde a construit

În urmă cu mai bine de un an de zile, Dorian Popa a demarat un proiect grandios, de care s-a declarat tare mândru și încântat. În Domnești, o localitate lângă București, cântărețul a cumpărat teren și a construit un cartier de șase vile. Pe primele aproape le-a finalizat și chiar le-a și vândut cu aproximativ 200.000 de euro fiecare.

Acum a început construcția următoarelor șase. Pe lângă acest proiect important, Dorian Popa își dorește să investească și mai mult în imobiliare, vrea să construiască blocuri în București.

Citește și

Alimentul pe care Ana Aslan, care a trăit 91 de ani, nu l-a mai mâncat niciodată: ”Respecta acest ritual”