Dan Negru, discurs-manifest: ”Exmatriculați loazele din școli!”

Dan Negru, 52 de ani, a avut o reacție virulentă pe pagina sa de Facebook vizavi de sistemul de învățământ din România. Și a strâns deja mii și mii de aprecieri și comentarii.

Ce îl enervează

”Când eram în clasa a VIII, țin bine minte, l-au exmatriculat pe Cristi B. Lecția ne-a prins bine nouă, celor rămași, pentru că a cumințit toată școala. Azi, elevii nu mai pot fi exmatriculați! De la 1 septembrie au dat legea.

Degeaba campaniile anti-drog din zilele astea dacă profesorul e îngenuncheat de un derbedeu. Exmatriculați loazele din școli! Redați-le puterea profesorilor!”, a reacționat prezentatorul TV pe un ton dur.

”Cirezile de proști”

”Azi, profesorii umblă-n vârful picioarelor să nu-i deranjeze pe elevi. Profesorul care-i spune unui elev că-i prost ajunge breaking news la televiziuni. Cică spunându-i adevărul, elevul poate să cadă în depresie. Cirezile de proști sunt protejate de lege.

Azi, regulile din școli sunt ca cele dintr-un azil de bolunzi și in locul doctorilor sunt profesorii care umblă-n vârful picioarelor să nu-i tulbure pe bolnavi. Rousseau avea drepate: „Copilul ajunge, după educația primită, pedeapsă sau răsplată!””, a mai scris Dan Negru.

Citește și

Câți bani a făcut până acum Liviu Dragnea din emisiunea culinară de pe Youtube: ”Ușoare, gustoase, sănătoase”