Cornel Dinu pune sare pe rană la Dinamo: ”Burger, altul topor”

Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 0-3, ajungând la cota de 9 goluri încasate în acest sezon în meciurile cu rivalii, fără a reuși să puncteze vreodată.

Bune și multe rele

Cornel Dinu a analizat jocul presat de cele două echipe și spune că momentul decisiv a fost reprezentat de eliminarea lui Alexandru Răuță, din minutul 36.

După două avertismente primite în decurs de 6 minute. Iar cu câteva secunde înainte Gabi Torje a luftat incredibil în fața porții adverse, la scorul de 0-1.

”În prima repriză, deși n-a avut niciun șut pe poartă, Dinamo a avut o agresivitate pozitivă, în sensul că jucătorii au încercat să nu le dea spații celor de la FCSB, ca să nu poată să-și pună în valoare tehnicitatea și forța de pătrundere. Numai că această agresivitate s-a concretizat mai mult prin faulturi decât prin deposedări.

FCSB a profitat de golul marcat rapid, care a lămurit raportul de forțe, și de ciudățenia că acest Alexandru Răuță, care a ajuns căpitanul lui Dinamo, a reușit două intervenții din topor, sancționate la diferență de câteva minute cu cartonașe galbene”, a explicat Mister.

”Blasfemie”

Fostul căpitan și legendă a clubului, Cornel Dinu nu este de acord cu comparațiile la adresa lui Răuță.

”Am auzit părerea unor oameni din anturajul tehnic al lui Dinamo că Răuță ar semăna foarte mult cu regretatul Cătălin Hîldan. Este o blasfemie!

Și că Răuță a ajuns căpitan la acest Dinamo de acum, de 0-9 cu FCSB în două meciuri, arată incapacitatea de a avea o concepție de joc în timp”, a declarat Cornel Dinu, pentru Fanatik.

Îl demolează pe Torje

Fostul antrenor al ”câinilor” s-a luat și de Gabi Torje, pe care îl consideră gras și l-a taxat din nou pe Alexandru Răuță.

”Pentru mine este sugestiv minutul 35, când Torje, care n-am înțeles deloc de ce a fost adus Dinamo, fiind un jucător total expirat și care arată mai mult ca un burger, a irosit prima ocazie pe care a avut-o Dinamo.

A fost un luft al lui «Torjeburger», care e nu e acceptat nici la grupele de copii de 6 ani.

Și acel luft epic al «Torjeburgerului» este urmat la faza imediat următoare de eliminarea «Răuțului». Din acel minut, s-a rupt totul”, a adăugat Dinu.

Citește și

Diana Şoşoacă face LISTA ţărilor ce au renunțat la pandemie: ”Vinovații să plătească”