--> -->

Gabi Torje: ”Mintea mea este doar aici”. Salariul real câștigat

Dinamo este într-o stare critică, iar în toată această perioadă foarte puțini jucători au oferit un randament satisfăcător.

Gabriel Torje, 32 de ani, a devenit căpitanul echipei și a fost unul dintre cei care au oferit speranțe că echipa și-ar putea reveni.

Astăzi, a apărut în media informația că bănățeanul ar lua în calcul să părăsească formația în pauza de iarnă, nemulțumit de ruptura dintre Mircea Rednic și jucători.

Fotbalistul a negat însă această variantă: ”Nu aș pleca într-un moment atât de greu”.

Salariu mai mic decât al lui Nica!

Într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook, Gabi Torje infirmă posibilitatea de a părăsi Dinamo în această perioadă dificilă a clubului.

Totodată, el susține că salariul pe care-l încasează lunar la Dinamo este de 3.000 de euro, cu posibilitatea ca acesta să se ridice la 5.000 de euro cu tot cu bonusuri. Ca fapt divers, Costi Nica, jucător trimis la Dinamo II și cu care se vrea rezilierea contractului, câștigă cel puțin la fel! Surse din media au scris luna trecută că fostul jucător de Serie A ar avea chiar 4.000 de euro pe lună.

”Vreau să începe prin a spune că nu aș pleca niciodată de la Dinamo într-un moment atât de greu. Din nou mă văd nevoit să spun că nu este adevărat ce apare prin presă.

În primul rând, eu am primit ambele salarii, iar salariul meu nu este cel scris în articol. Salariul meu este de 3000 de euro, plus bonusuri și poate ajunge maximum până la 5000 de euro”, a spus Torje într-o postare pe Facebook și pe InstaStory.

Singurul care a mișcat

”Așadar, vreau să asigur suporterii lui Dinamo că mintea mea este doar aici și la cum să ieșim mai repede din situația grea în care ne aflăm, nicidecum să plec de la clubul pe care îl iubesc și nu-l pot părăsi într-un asemenea moment”, a mai spus fostul internațional.

În urmă cu un deceniu, Dinamo îl transfera pe Torje la Udinese pentru 5 milioane de euro. Gabi a marcat de 4 ori în 11 meciuri în actuala stagiune, având și două assist-uri.

Citește și

Elena Udrea, despre sărbători, la proces: „Eu nu sunt vaccinată, sunt limitată în a face lucruri”