Ce-a ajuns fotbalul românesc! CFR Cluj, doar remiză în Andorra

Inter d’Escaldes și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în manșa decisivă a turului 2 preliminar din Conference League. Campioana României merge mai departe datorită victoriei din tur, scor 3-0.

Urmează echipă din Belarus

CFR Cluj va juca în turul 3 preliminar al Conference League împotriva celor de la Shakhtyor Soligorsk, Belarus.

Primul meci e programat pe 4 august, pe teren neutru, formațiile din Belarus fiind obligate de UEFA să joace în afara țării. Returul va avea loc pe 11 august, la Cluj.

Dan Petrescu a nimerit-o și de data asta

CFR Cluj chiar a avut probleme împotriva lui Inter d’Escaldes, campioana din Andorra. Gazdele au controlat autoritar prima repriză, reușind să deschidă scorul în minutul 21, prin Soldevila, după o serie de gafe comise de Cristian Bălgrădean.

Multipla campioană a României a intrat în forță după pauză și a reușit egalarea în minutul 51, dintr-un penalty obținut și transformat de Ciprian Deac. Mai departe s-a jucat pe contre, în ciuda faptului că Inter a evoluat jumătate de oră cu un om mai puțin, după eliminarea căpitanului Lima.

Egal cu adversar în 9 oameni

Roger Marce a irosit o șansă rarisimă în minutul 73, din 4 metri, în fața porții goale, iar Bălgrădean și-a mai spălat din păcate cu o serie de parade. Și CFR a avut șansa victoriei, dar Roger a trimis în bară din interiorul careului mic.

La ultima acțiune a jocului, gazdele au mai pierdut un jucător, pe Jesus Rubio, eliminat pentru cumul de cartonașe.

Fără să impresioneze, CFR avansează în turul 3 preliminar al Conference League. Le așteaptă acolo și pe FCSB, CS Universitatea Craiova și Sepsi. Reprezentantele României joacă mâine manșele decisive.

Citește și

Aeroportul Băneasa se redeschide, după 9 ani