--> -->

Anunț teribil despre Ghezali: ”Are această problemă”

Lamine Ghezali, 24 de ani, nu mai este deloc omul de gol pe care Dinamo îl descoperise în special în primăvară, poate principala forță ofensivă a ”câinilor” în drumul spre Liga 1.

Francezul nu a impresionat deloc în primul eșalon, a adunat 9 meciuri în actuala ediție, 7 în campionat, 2 în Cupă, și nimic notabil. La meciul cu CFR (1-1), Ghezali a rămas rezervă neutilizată, Ovidiu Burcă a preferat să-l arunce în luptă pe Cătălin Țîră, în timp ce extrema franceză a rămas pe bancă.

Ar fi suferit un șoc, în Liga 1

Invitat la ProSport Live, Florin Prunea a apreciat că Lamine Ghezali, vedeta „câinilor” din play-off-ul sezonului trecut de Liga 2 și omul care a făcut diferența în acel baraj cu FC Argeș, s-a confruntat cu un șoc în momentul în care formația alb-roșie a promovat în Superliga.

Concret, Florin Prunea a opinat că problemele medicale pe care le-a tot avut fotbalistul francez de origine algeriană, în prezent în vârstă de 24 de ani, au fost cauzate de diferența de nivel din punct de vedere fizic existentă între cele două competiții.

„La Ghezali e o problemă medicală, pubalgia asta este teribil de rea pentru un jucător. De acolo pleacă toate comenzile, și când sari la cap, și când vrei să pleci de pe loc. Asta e problema, e diferență între ce juca la Liga 2 și Liga 1. Problemele lui sunt din punct de vedere fizic în primul rând și de acolo cred că pleacă totul”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Și Burcă a sesizat problema

Această idee furnizată acum de fostul portar al naționalei României, din perioada „Generației de Aur”, a fost abordată recent chiar și de către antrenorul „câinilor”, în cadrul unei conferințe de presă.

”Să ținem cont că este un nivel superior, intensitățile sunt mai mari, dar eu cred că trebuie să avem în continuare încredere în el.

Este un jucător tânăr care are un potențial, trebuie să-l ajutăm, să-i dăm mai multe soluții noi”, a spus Ovidiu Burcă la finalul lunii septembrie, la finalul meciului Dinamo – FC U Craiova 1-1, din Cupa României.

Citește și

România joacă tare cu Austria: ”Nu Schengen? Nu gaz!”