Lamine Ghezali pregătește marea revenire: „Altul va fi rezultatul”

A fost unul dintre principalii fotbaliști în drumul lui Dinamo spre prima divizie, având un sezon de primăvară remarcabil. Unele goluri au fost extraordinare!

Lamine Ghezali, 24 de ani, a fost chinuit de o pubalgie în debutul de sezon și a ratat 4 meciuri ale lui Dinamo. Acum el este apt de joc, intrând din postura de rezervă cu Petrolul și cu Rapid.

Supărat de eșecurile cu rivalele

Jucătorul ofensiv de 24 de ani spune că a fost frustrant să piardă cu rivalele din Capitală, FCSB, 1-2, și Rapid, 0-4, și speră la revanșă.

„Am jucat accidentat sezonul trecut, apoi n-am avut o vacanță prea lungă și corpul meu n-a avut timp să se recupereze. Accidentarea a revenit la meciul cu FCSB și a trebuit să mă opresc o lună. Pierzi mult din antrenamentul fizic când stai departe de teren, îi vezi și pe ceilalți că se antrenează…

Cu FCSB am făcut un meci bun, eram la început, echipa nu era bine formată, avusesem doar un singur meci. Ei au echipă bună, joacă de mult timp împreună, și-au format automatismele. M-am accidentat și am fost supărat și pentru că nu-mi place să pierd.

”De-abia aștept returul”

Cu Rapid e același lucru, au o echipă bună și a fost frustrant, n-am putut să ne facem jocul. Dar când vom face asta, altul va fi rezultatul, așa că abia aștept să joc cu ei în retur.

Dar sunt fericit că am revenit, continuu să muncesc la capacitate maximă ca să ajut echipa”, a spus francezul pentru Dinamo TV.

”Cred că în orice țară diferența între prima și a doua ligă e dată de faptul că jucătorii din prima ligă sunt mai inteligenți, totul se desfășoară mai repede și trebuie să te adaptezi. În liga a doua e mai fizic, sunt mai multe dueluri”, a mai reacționat Lamine Ghezali.

Citește și

A ajuns cel mai contestat de la Dinamo: ”Are o problemă”