--> -->

Ovidiu Burcă ferm: ”Niciodată n-o să fac asta!”

Dinamo a remizat, 1-1, cu CFR Cluj, duminică noaptea, pe Arena Națională, etapa viitoare o va juca în deplasare, la Sibiu, cu Hermannstadt, de sâmbătă într-o săptămână.

Ovidiu Burcă a arătat mai optimist, după partida cu ardelenii, comparativ cu discursurile sale de la finalul precedentelor etape, când a pierdut patru meciuri consecutiv. Totuși, Dinamo a strâns deja 7 etape de la momentul ultimei victorii în Liga 1.

Discursul lui Burcă: ”Trebuie să vedem care e situația clubului”

”A fost o partidă intensă, contra unui adversar foarte bun. CFR are forță, dinamică, m-a impresionat, cu siguranță se va bate la titlu. Dinamo a făcut o partidă curajoasă. Cei care au intrat la noi s-au ridicat cel puțin la nivelul celor ce au lipsit.

Echipa a arătat un fotbal de calitate. Nu știu dacă acest egal e cât o victorie, dar trebuie să vedem care e situația clubului. Să fii egalul CFR-ului nu e un lucru ușor. Suntem pe drumul bun, chiar dacă drumul e anevoios, greu, cu multe obstacole”, a declarat antrenorul dinamovist.

”Poate cu acest pas mic să fie un pas mare pentru grup”

Punctul obținut cu CFR Cluj oferă, momentan, doar moral roș-albilor. Dinamo e tot penultima în clasament, cu 3 puncte peste FC Botoșani, cu unul sub UTA și două în urma lui Poli Iași.

”Băieții au suferit foarte mult, chiar dacă nu ne plac, învățăm din înfrângeri de cele mai multe ori. Ne-a unit suferința! Și jucătorii au fost apăsați din cauză că nu înscriam, că nu făceam puncte. Poate cu acest pas mic, egal cu CFR, să fie un pas mare pentru grup, pentru jucători. Nu e ușor să formezi o echipă care să se bată de la egal la egal cu oricine din România.

Liga 1 e mai puternică decât liga a doua unde am avut timp să așezăm echipa. E și un alt context, în România nu există răbdare, cu multă pasiune pentru fotbal”, a comentat Ovidiu Burcă.

A avut un banner dedicat lui

Un banner cu mesaj de susținere pentru Ovidiu Burcă a fost arborat la tribuna II, iar PCH și Peluza Sud i-au scandat numele tehnicianului la finalul partidei.

”Contează enorm acel banner, am primit multe mesaje de susținere, contează că există încredere în mine. Mă motivează mai mult faptul că oamenii mă susțin, că au încredere în mine. M-ați întrebat mereu după eșecuri: ”Te gândești, te gândești?”.

Nu mă gândesc și nu voi face niciodată asta, n-o să-mi dau niciodată demisia din proprie inițiativă. Dacă lucrurile ajung într-un punct în care cei ce conduc clubul nu sunt mulțumiți de calitatea muncii și de rezultate, nu va fi o problemă să mă dau deoparte”, a susținut Burcă.

Citește și

România joacă tare cu Austria: ”Nu Schengen? Nu gaz!”