Tocmai a devenit liber de contra: îi dă răspunsul mult dorit lui Dinamo?!

Dinamo ar putea face curând al 2-lea transfer al mercato 2024. După Darko Velkovski, 28 de ani, fundașul nord-macedonean ce se pregătește sub comanda lui Zeljko Kopic.

Echipa l-ar putea înregimenta și pe Christos Gravius, 26 de ani, mijlocaș central suedez, care tocmai a devenit liber de contract.

Gravius are contractul lui Dinamo pe masă

Fotbalistul cu origini grecești s-a despărțit de Degerfors, recent retrogradată din prima divizie suedeză, ar putea oferi un răspuns chiar astăzi oficialilor dinamoviști.

Gravius a primit o ofertă scrisă din partea românilor și fostul internațional de juniori al Suediei ar putea avea, în premieră, prima experiență în afara țării sale.

Enriko Papa, planul B al lui Dinamo. Albanezul așteaptă Arabia Saudită

Varianta B pentru postul de mijlocaș central este Enriko Papa, 30 de ani, fostul căpitan al Botoșaniului, ce s-a despărțit vara trecută de Rizespor.

Papa așteaptă și un răspuns concret din Arabia Saudită. Valeriu Iftime a renunțat la gândul de a-l mai readuce la echipa sa.

„Câinii” îl doresc pe Papa, însă dacă rezolvă cu Gravius, interesul dispare. Mai ales că albanezul a solicitat timp de gândire, având și acea ofertă din Arabia Saudită. FCU Craiova l-a mai dorit pe Papa.

Citește și

Dispută Vasile Bănescu – ÎPS Teodosie, despre cei care fumează și femeile ”într-o perioadă de necurăţie”