Sorescu, controverse în Polonia. Semnează cu o rivală a ”câinilor”?!

Neinclus în lot la duelul Rakow – Slavia Praga din Conference League, Deian Solescu (24 de ani) a ajuns să aibă doar cinci munute jucate în ultimele trei meciuri ale echipei sale, iar presa poloneză a aflat ce se întâmplă cu fotbalistul.

Despre Deian Sorescu s-a scris recent că ar fi intrat în dizgrațiile antrenorului.

Tras pe ”linie moartă”

Deian Sorescu a evoluat doar 5 minute în ultimele trei partide disputate de Rakow, la duelul cu Slavia Praga nefiind nici măcar inclus în lot, iar presa poloneză a aflat ce se întâmplă cu fostul jucător al lui Dinamo.

Recent s-a vehiculat că Sorescu ar fi intrat în dizgrațiile antrenorului și că ar putea fi protagonistul unei reveniri surpriză în România, la FCSB! Însă, mutarea nu a fost confirmată de Wojciech Cygan, oficial al clubului polonez. Acesta a declarat pentru Weszlo că nu știe nimic despre această informație.

De asemenea, el a asigurat că Rakow nu intenționează să îl vândă sau să îl împrumute pe internaționalul român, care mai are contract până în 2025.

Accidentare?

La două zile după intervenția lui Cygan, Sorescu a fost sărit din schemă de antrenor și nu s-a aflat nici măcar pe foaia de joc pentru duelul Rakow – Slavia Praga din Conference League.

Iar pentru a face lumină în cazul fotbalistului, jurnaliștii din Polonia s-au documentat suplimentar și au aflat adevărul. Românul a avut anumite probleme medicale în ultima perioadă, iar absența sa de pe foaia de joc la meciul din cupele europene a fost cauzată de o accidentare:

”Lipsa lui Deian Sorescu de pe bancă a fost o ușoară surpriză. Însă, motivul absenței a fost de înțeles. Românul a ratat meciul din cauza unei accidentări.

Cu toate acestea, acest lucru nu schimbă faptul că antrenorul lui Rakow a trimis în luptă tot ce avea mai bun”, au transmis polonezii de la sportdziennik.com.

A cucerit deja două trofee în Polonia

Deian Sorescu a semnat cu Rakow în ianuarie 2022. El a fost cumpărat de la Dinamo în schimbul a 800.000 de euro. Transferul său s-a dovedit a fi un succes, iar în 18 meciuri jucate pentru Rakow s-a remarcat cu două goluri și două pase decisive.

Mai mult, el și-a trecut și două trofee în palmares. Cupa Poloniei, în finală reușind să ofere o pasă decisivă, plus Supercupa Poloniei.

În prezent, cota de piață a lui Deian Sorescu este de 1.800.000 de euro. Faptul că a pierdut echipa la Rakow l-ar putea scoate și din calculele echipei naționale. În tricoul primei reprezentative, pentru care a debutat în iunie 2021, Sorescu a adunat șapte apariții.

Citește și

De astăzi amenzi mai mari pentru lipsa rovinietei