Câți bani produce Sorescu pentru Dinamo

Deian (24 de ani) a reușit o pasă de gol, luni seara, în finala Cupei Poloniei, câștigată de echipa sa Rakow Czestochowa, scor 3-1 (2-0), împotriva celor de la Lech Poznan.

În minutul 6 al partidei, românul l-a văzut bine demarcat pe atacantul leton Vladislavs Gutkovskis și a trimis o pasă peste apărarea adversă, de aproximativ 30 de metri.

Primul trofeu din carieră

Atacantul s-a descurcat extraordinar. A preluat mingea, a driblat în centru și a șutat cu interiorul la colțul lung, fără speranțe pentru portarul advers.

Este primul trofeu din cariera ex-dinamovistului, care ar putea deschide drumul către un al doilea, mult mai important. El și echipa lui se luptă pentru câștigarea campionatului în Polonia!

Rakow și Lech sunt la egalitate, ambele cu 65 de puncte, însă echipa lui Deian Sorescu are avantajul meciurilor directe.

Becali vorbește de niște sume, clubul de altele

”Cei de la Dinamo au un bonus dacă Racow devine campioană și poate să devină campioană. Mai au un bonus dacă echipa câștigă Cupa și joacă finala peste câteva zile și încă un bonus dacă joacă (n.r. Sorescu) peste 60% din meciuri și a jucat 90-95% din partide.

Etapă de etapă Sorescu e omul meciului, e omul-cheie al echipei și sper să devină omul-cheie și al echipei națioale. Joacă și in dreapta și în stânga și se adaptează în orice sistem. E un fotbalist de 25 de ani pe care Rakow, dacă joacă așa, poate să îl vândă cu câteva milioane”, a declarat Ioan Becali, în week-end.

Totuși, conform informațiilor oficiale furnizate de conducerea grupării din Ștefan cel Mare, Dinamo nu are niciun bonus vizavi de câștigarea Cupei Poloniei, ci doar în cazul cuceririi campionatului!

Doar pentru campionat

Nu este prima chestiune în care afirmațiile lui Becali nu se coroborează cu cele ale ”câinilor”. Din informațiile Playsport, Dinamo a încasat 500.000 de euro, nu 700.000 așa cum a anunțat impresarul la DigiSport.

Dinamo va câștiga 50.000 de euro, plus TVA, dacă Raków Częstochowa va câștiga campionatul, iar jucătorul va bifa cel puțin 60 la sută din jocurile echipei sale.

Citește și

Super Video Mouratoglou, obligat de Simona Halep