Sânziana Buruiană s-a mutat la Budapesta, face superbani acolo: ”Lucrez o oră pe zi”

Sânziana Buruiană a fost asistentă la diferite emisiuni de televiziune, apoi s-a căsătorit cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf, după care cei doi au devenit și părinți.

Familia a plecat din România și s-a stabilit în Budapesta, de câteva luni. În capitala Ungariei, Sânziana are un nou loc de muncă, unul care o satisface din punct de vedere financiar.

La începutul anului 2021, Sânziana Buruiana apărea împreună cu fiicele ei la ”Mămici de pitici cu lipici”, show difuzat pe Antena Stars. Mama și micuțele erau însoțite peste tot de o echipă de filmare, erau surprinse atât acasă, în familie, cât și la cumpărături, la diversele acțiuni pe care le aveau.

Ce face la maghiari

Sânziana Buruiană a fost ofertată de o televiziune pentru o emisiune filmată în Budapesta. Ea nu a ezitat și a acceptat, s-a și mutat acolo. ”Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun.

Timp de un an, la «Mămici de pitici» am făcut lucruri frumoase împreună cu fetele mele şi m-am străduit să le arăt oamenilor de acasă cele mai frumoase activităţi alături de ele. Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta.

Îi mulţumesc producătoarei de la ”Mămici de pitici cu lipici”, pentru că datorită acestui proiect frumos care a cuprins şi naşterea celei de a doua fetiţe am ajuns să am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi!”, a spus Sânziana Buruiană pentru click.ro.

Iubește Budapesta

Fiind foarte mulțumită de câștigurile sale financiare, Sânziana Buruiana a precizat că duce o viață frumoasă și liniștită la Budapesta. Locuiește cu familia într-un apartament închiriat, iar pentru fetițe există multe locuri de joacă.

Sunt locuri superbe în Budapesta, este un oraş de vis cu puţine restricţii faţă de ţara noastră. Emisiunea e zilnic în direct, trebuie să vorbesc o oră şi să fiu atentă la indicaţiile din cască în limba engleză. Fetele rămân în spaţiul de joacă cât eu fac treabă.

Am închiriat un apartament care are şi o mică curte interioară ca loc de joacă. Îmi place liniştea de aici, este aproape de televiziune, oamenii sunt liniştiţi. Fetiţele au multe activităţi aici. Izabela participă în continuare la concursuri de miss, face şedinţe foto, a câştigat locul 1 la Little Miss Hungary.

Vizităm locuri frumoase, mergem la Zoo, sunt locuri de joacă, locuri cu animale, piscină pentru copii chiar mă gândesc în timpul liber să fac un reality-show împreună cu ele. Mă bucur că vecinii noştri unguri o plac atât de mult pe Izabela şi o pot implica în proiecte cu videoclipuri sau şedinţe foto. Cea mică a început să meargă bine şi se joacă împreună cu surioara ei”, a mai spus ea pentru aceeași sursă.

Citește și

Bucureștiul lui Nicușor Dan de Revelion: ”Nu”