Oțelul înainte de meciul cu Dinamo: ”Un punct”

Vineri, Dinamo are meci cu Oțelul Galați pe teren propriu, pe noul stadion ”Arcul de Triumf”, cu o victorie ”câinii” se pot apropia la un singur punct de locul care asigură promovarea directă.

Duelul este important și pentru oaspeți, deoarece Oțelul este echipa ce vizează promovarea directă, are prim-planul în acest moment, comparativ cu Dinamo, astfel că jucătorii lui Dorinel Munteanu nu au ascuns faptul că s-ar mulțumi și cu un egal.

”Vrem să evităm dubla de baraj”

François Yabré, 31 de ani, integralist la Oțelul Galați, așteaptă cu încredere confruntarea de vineri, cu Dinamo, de pe ”Arcul de Triumf”, și spune că gălățenii țintesc promovarea directă.

”În play-off, fiecare joc este o finală, de aceea avem în gând doar ideea de a învinge. Dar și dacă vom obține un punct nu ar fi rău, în condițiile în care jucăm în deplasare, contra unui adversar important. Vrem să evităm dubla de baraj, să promovăm direct, pe acest obiectiv ne focusăm. Să fiu sincer, nu-i știu foarte bine pe jucătorii lui Dinamo fiindcă nu i-am urmărit.

Vom face cunoștință cu ei, mai bine, cu ocazia analizei video. Știu câteva nume de la Dinamo, am câțiva amici la echipa „câinilor”, Alexandru Pop și Alin Buleică. Pentru mine, cel mai important este să văd Oțelul pe unul dintre primele două locuri! În rest, poate fi oricine pe cealaltă poziție promovabilă”, a comentat François pentru Gazeta Sporturilor.

Au curaj

”Este un meci important, acesta cu Dinamo, nu aș spune crucial, dar este important pentru ceea ce va urma. În Cupă, am remizat cu FCSB, în campionat tocmai am învins CSA Steaua, vom încerca același lucru și cu un alt nume mare din România, Dinamo”, a mai spus africanul.

Citește și

Profesoară înjunghiată de un elev: ”Urma să primim un test neanunțat”