Dani Iglesias: ”Meci crucial cu Oțelul”

Dinamo s-a impus cu scorul de 3-0 în deplasarea de la Unirea Dej și este pe loc care duce la barajul pentru promovare. Totuși, mai e mult până departe, acum ”câinii” caută să înainteze și să obțină poziția care duce direct în Liga 1.

Dani Iglesias traversează o perioadă extraordinară din punct de vedere sportiv, a marcat o dublă și are deja 4 goluri în 2023.

Mijlocașul central spaniol a vorbit la finalul partidei despre propria evoluție și despre șansele echipei la promovare.

”Am făcut și noi o treabă bună”

”Nu a fost un meci ușor, a fost un meci greu, a fost 3-0, dar în final a fost dificil. Un teren greu, o echipă de luptători, am făcut și noi o treaba bună și plecăm cu 3 puncte de aici. E important, continuăm lupta pentru promovare.

E un drum lung, mai sunt 8 meciuri, dar suntem în luptă. Nu știi niciodată care sunt șansele, noi luăm fiecare meci în parte, a fost o situație grea, dar vom juca fiecare meci ca o finală, sperăm să câștigăm și să ajungem în prima ligă.

Sunt minunați fanii, când înscrii și sunt alături de noi, e un sentiment fantastic. Avem fani incredibili care ne susțin, tot sezonul au fost alături de noi, chiar și financiar, tot ce am avut nevoie. Până la meciul cu CSA, avem meciul cu Oțelul Galați, e un meci crucial vineri, ne concentrăm pe el”, a declarat Dani Iglesias la finalul partidei.

Biletele se vând ca pâinea caldă

Ieri s-au pus in vanzare bilete pentru meciul cu Otelul Galati, iar comercializarea lor merge foarte bine (detalii aici).

Partida de vineri de pe stadionul Arcul de Triumf, de vineri, de la ora 20:30, se estimează că se va disputa cu casa închisă.

Prețul tichetelor este între 25 și 140 de lei.

Citește și

Dan Negru, discurs-manifest: ”Exmatriculați loazele din școli!”