Mircea Rednic nu uită: ”Eu încă am ce să le reproșez”

Mircea Rednic, 61 de ani, este din nou rivalul lui Dinamo, diseară, de la ora 18:00, un duel între două vecine de clasament, în zona retrogradării.

UTA are o serie bună, Dinamo una neagră!

UTA a învins etapa trecută, scor 3-2, în Bănie, pe FCU Craiova, nu concepe să nu învingă diseară „haita” lui Ovidiu Burcă.

Așa cum și Dinamo visează să dea lovitura, mai ales că ultima victorie a fost înregistrată la mijlocul lunii august, 3-2 la Voluntari. De atunci „câinii” au adunat 8 etape consecutive fără victorie!

Cele două echipe sunt despărțite de 5 puncte. UTA are șase meciuri la rând fără eșec: cinci remize și victoria din Bănie! În ultimele trei partide, a bifat remize cu Rapid și la Farul, a învins echipa lui Adrian Mititelu în deplasare.

Trei absenți, unul foarte important pentru UTA

„Este un meci foarte important, vrem să câștigăm, ca să și putem să urcăm în clasament. Pentru ca apoi este și etapa de acasă cu Oțelul Galați și vrem să legăm rezultatele bune.

N-o să fie ușor, mai ales ținând cont de situația lui Dinamo, care suferă. Când nu ai rezultate, atmosfera nu e bună, lumea caută vinovați. Mai puțin mă interesează adversarul, îmi doresc ca UTA să aibă o atitudine bună, să avem un spirit precum Petschovschi și colegii lui!

Avem două-trei probleme de lot, Benga – accidentat, că tot era supărat că l-am schimbat, putea să rateze și sfârșitul de an. Are o contractură, va sta o săptămână, 10 zile.

Vucenovic a recidivat, iar pe Aly (n.red Abeid) l-am pierdut două meciuri! I-a expirat viza, n-au reușit să obțină viza de ședere, a plecat în Mauritania să-și rezolve problema cu viza și începe și perioada de la națională, acolo. Oricum, se și accidentase, oricum nu putea juca, Dumnezeu le aranjează pe toate”, a reacționat Mircea Rednic înaintea partidei cu Dinamo.

„Avem numai de câștigat, cu o victorie urcăm pe 10”

„Am jucat acolo, sunt dinamovist, știu cât de greu e acolo. Jucăm acasă și trebuie să câștigăm.

Sunt profesionist, nu are legătură cu ce sunt eu. Sunt antrenor, angajat la UTA, îmi doresc să câștigăm, mai mult decât dacă aș fi jucat cu alte echipe! Eu încă am ce să le reproșez celor din conducerea lui Dinamo la felul cum s-au comportat cu mine, ei n-au ce să-mi reproșeze.

Avem numai de câștigat din meciul cu Dinamo, cu o victorie putem ajunge pe locul 10, apoi vine meciul cu Oțelul, de nivelul nostru, sunt partide foarte importante. Cu echipele cotate bine ne descurcăm, probleme avem cu celelalte”, a mai declarat antrenorul.

Chiar îmi pare rău pentru fanii dinamoviști, restul nu mă interează. Filosofia lor, ei au ales antrenorul, transferurile… Când n-ai rezultate, antrenorul plătește! În Liga 2, Dinamo avea jucători de calitate, dar e diferență mare față de prima divizie. Nu trebuie să le dăm mingea! Calitate au, dar echipa suferă, totul e individual acolo”, a mai precizat Rednic.

Citește și

Eșec pentru Maia Sandu. Ion Ceban a câștigat Primăria Chișinău din primul tur de scrutin