--> -->

Jucătorul crescut de Arsenal Londra ar fi putut rezolva o mare problemă a lui Dinamo

”Câinii” caută să iasă din pasa proastă din ultime vreme din Liga 1, după ce au înregistrat patru eșecuri, la zero, și o remiză în campionat.

Suporterii au început să-și piardă răbdarea inclusiv cu Ovidiu Burcă, au răbufnit în mediul online, iar vineri este un meci extrem de important, acasă, pe Arena Națională, cu Poli Iași. Formație ce-a învins Dinamo de trei ori în Liga 2, în ediția precedentă.

A preferat să continue în Cipru

Printre reproșurile adresate lui Ovidiu Burcă, dar și conducerii clubului, se numără și subțirimea lotului și calitatea precară a acestuia.

Dinamo a fost în negocieri în această vară cu Vlad Dragomir, 24 de ani, dar în cele din urmă fostul internațional U21 a refuzat oferta de a se transfera sub comanda lui Ovidiu Burcă. Nu a fost mulțumit de salariul propus de cei de la București, a preferat să semneze prelungirea cu actuala sa formație.

Fostul jucător al lui Arsenal Londra este din 2021 la Pafos, în Cipru, a preferat să continue acolo. Jucătorul care a bifat toate selecționatele României până la U21 a bifat 7 meciuri în actuala ediție, 2 goluri și 2 assist-uri.

„Nu înțelegem de ce nu a mai cerut mijlocaș ofensiv!”

Totodată, pe lângă faptul că a devenit neinspirat la alcătuirea echipei, lui Ovidiu Burcă i se reproșează că nu a mai solicitat un mijlocaș ofensiv care să ordoneze jocul ofensiv al formației ce are cel mai slab atac din Liga 1.

„Cu Burcă situația este limpede. Nicolescu și Voicu îl țin în continuare pe banca lui Dinamo pentru că el încă mai poate să absoarbă din înjurăturile suporterilor… Fanii după înfrângeri își varsă nervii pe Burcă.

Dacă nu ar fi Burcă, atunci Nicolescu și Voicu ar fi înjurați de suporteri, iar ei nu își doresc așa ceva. Cei doi nu s-au ținut de promisiunile făcute în urmă cu câteva luni și au băgat din buzunarul lor foarte puțini bani la Dinamo. Nu că nu ar dori, nu au. (…)

Iar, pentru situația sportivă actuală, Ovidiu Burcă are o mare vină. În vară el a avut mână liberă pentru aducerea de jucători și a formare lista jucătorilor care pleacă. Însă, nu înțelegem de ce Burcă nu a cerut transferul a doi mijlocași ofensivi. E inadmisibil așa ceva. Nu de bandă, gen Politic.

Singurul cu care s-a discutat a fost Vlad Dragomir, dar acesta a refuzat după ce i s-a propus un salariu de maximum 8.000 de euro pe lună. El încă nu semnase prelungirea contractului cu Pafos din Cipru. Apoi, Burcă nu a mai cerut niciun mijlocaș ofensiv, iar cu ce ai acum la echipă e greu să faci față în prima ligă.

Nicolescu vorbește că în iarnă se va taia în carne vine. Păi ai bani de rezilieri de contracte? Crezi că jucătorii ăia vor renunța atât de ușor la contractele lor cu Dinamo? Nu trebuie să le dai și lor minimum două-trei salarii compensatorii? Bine, asta dacă acceptă atât”, au reacționat apropiați ai clubului pentru Prosport.

Citește și

Vrea să liniștească fanii dinamoviști: ”3-4-5”. Bani sunt?!