Pe cine mai vrea să aducă Andrei Nicolescu la Dinamo: ”Doi, până în iarnă!”

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a mărturisit că până în această iarnă speră să mai aducă cel puțin doi acționari serioși la echipă.

În direct la Fanatik SuperLiga, Andrei Nicolescu s-a ferit să vorbească exact despre numele acestor acționari, însă Vivi Răchită, invitatul lui Horia Ivanovici, a adus în discuție unul dintre nume.

Nicolescu speră ca acești oameni să vină la club cu cel puțin 3 milioane de euro la iarnă, dacă nu cu cu 5, pentru a duce echipa la un nou nivel.

”Faceți diferența între acționarii care vorbesc de milioane și nu vin cu nimic”

”Nu pot să spun nimic 100%, dar eu cel puțin îmi doresc să închid cu cel puțin doi noi acționari până în iarnă. Unul dintre ei a fost în spațiul public”, a declarat Nicolescu. ”Cine a apărut? Că nu mai știu? S-a scris de mulți. Aaa, de domnul Sorin Preda, zicea acum Vivi. La câte nume au apărut…serios acum”, a replicat Horia Ivanovici.

”Haideți vă rog, lăsați așa. Vedeți că știți. Bine, dar dumneavoastră trebuie să faceți diferența între acționarii care vorbesc de milioane și nu vin cu nimica. Ăsta este targetul, să închidem doi acționari. Pachetele nu sunt fixate la 10%”, a completat Nicolescu.

”V-ați propus să strângeți 2-3 milioane la iarnă, ca să întăriți echipa. Vă trebuie 3 milioane sau suma e mică?”, a completat Horia Ivanovici, după care a primit o replică sinceră din partea lui Nicolescu: ”Sunt calcule mai complexe, pentru ieșirea din insolvență suntem setați, eu vorbeam de acționari noi…E puțin mai mult (n.r. investiție de 3 milioane la Dinamo)”.

”Noi vrem să găsim un sistem”

”Și când curg banii fotbalul la fel de greu e. Consecințele nu se văd pentru că banii aduși acoperă alte găuri. Noi încercăm să găsim un sistem în care banii să nu devină găuri. Momentan pedalăm…

E una ca în momentul în care greșești să zici las că mai fac rost de 2 milioane, alta e când recunoști că ai avut o decizie greșită”, a replicat, în final, și administratorul special al ”câinilor roșii”.

Sorin Preda, cel în care își pune speranța Andrei Nicolescu, este CEO-ul și fondatorul companiei Global Vision, o firmă care activează în domeniul logisticii și industriei.

Înainte de a se apuca de afaceri, Sorin Preda a fost unul dintre managerii români operatorului de telefonie mobilă Connex, actualul Vodafone.

Citește și

Pelerinaj important în București