--> -->

Dorian Popa a plecat din țară pentru câteva zile. Cum a apărut artistul în aeroport

Dorian Popa a luat decizia să plece din țară pentru următoarele zile pentru a filma noi videoclipuri pentru canalul său de YouTube.

Celebrul creator de conținut și artist este însoțit de Cori, asistenta lui. Artistul a anunțat în urmă cu mai puțin de o oră că va pleca din țară pentru o scurtă perioadă.

Ce a anunțat pe Instagram

Momentan nu se știe destinația pe care acesta a ales-o, însă Cori, asistenta lui, este cea care îl însoțește. Dorian Popa a decis să plece câteva zile din țară pentru a filma un nou conținut pentru canalul său de YouTube. „New travel content”, a scris el pe pagina de Instagram.

Dorian Popa are 2,24 de milioane de abonați pe canalul de YouTube, iar videoclipurile sale depășesc 100 de mii de vizualizări. De asemenea, artistul are un număr mare de urmăritori și pe Instagram, acolo unde 2,4 milioane de persoane îi urmăresc zilnic activitatea.

În urmă cu aproximativ o oră, Dorian Popa s-a filmat cu zâmbetul pe buze în aeroport, în timp ce se pregătea să plece din țară. Cântărețul nu a dezvăluit până acum care este destinația, însă fanii săi așteaptă cu mare nerăbdare să vadă ce filmulețe mai pregătește acesta pentru canalul său de YouTube.

Look de mii de euro, probleme uriașe

Pentru zbor, el a ales o ținută lejeră, mai exact un trening de la un brand celebru, care valorează aproximativ 1.000 de euro. Dorian s-a declarat mereu un fan al adidașilor de la Versace, astfel că și de această dată el a ales să poarte modelul Trigreca, în valoare de aproximativ 800 de euro.

Influencerul Dorian Popa a fost depistat de polițiștii rutieri din Ilfov, sâmbătă, în urma testării cu Drugtest, sub influența unei substanțe psihoactive, mai precis canabis. În urma acestei întâmplări, artistul a rămas fără permis de conducere.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Dorian Popa ar fi încercat să se justifice în fața polițiștilor și le-ar fi spus că se întoarce de la o petrecere, unde a inhalat accidental un fum dintr-un joint.

Citește și

„Dorian Popa, 5 ani de închisoare”: pedeapsa cerută în cazul vedetei prinsă drogată şi în chiloţi, la volan!