--> -->

„Dorian Popa, 5 ani de închisoare”: pedeapsa cerută în cazul vedetei prinsă drogată şi în chiloţi, la volan!

Gigi Becali a cerut o pedeapsă exemplară în cazul lui Dorian Popa, care a fost prins drogat şi în chiloţi la volan. Nu este prima oară când patronul FCSB se pronunţă în privinţa unor infracţiuni rutiere.

”Trebuie lege dată”, a cerut Becali

Becali a declarat, după condamnarea lui Dănuţ Lupu, că fostul fotbalist ar fi trebuit să primească o pedeapsă mai mare cu închisoarea.

„Eu spun așa: dacă ești în mașina ta, conduci și în chiloți și dezbrăcat… numai că dacă ești drogat sau beat, 5 ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața. Trebuie lege dată”, a declarat Gigi Becali pentru realitatea.net.

Moment ”viral” în viața reală

IPJ Ilfov a anunţat că, vineri seara, un echipaj al Poliției Rutiere a oprit în trafic, în localitatea Domnești, un bărbat care a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive. Era vorba despre celebrul vlogger şi cântăreţ Dorian Popa, care s-a ales cu un dosar penal.

Sindicatul Europol a făcut mai multe precizări, transmiţând că dosarul penal a fost deschis pe numele vedetei nu numai fiindcă a condus în chiloţi, ci mai ales din pricina faptului că a fost depistată pozitiv cu aparatul DrugTest.

Pentru Dorian Popa urmează un proces greu în instanţă, pe care cu siguranţă nu l-ar fi dorit. Vloggerul şi cântăreţul ar putea scăpa, cel mai ieftin, cu o amendă penală. În cazul unei condamnări la închisoare, conducătorul auto depistat pozitiv cu droguri primeşte între un an şi 5 ani de detenţie.

Citește și

George Simion l-a luat în colimator pe Cristian Tudor Popescu: ”Tu ai aplaudat și minerii”