Dan Bittman, lacrimi la TV: ”Acum știu asta fiindcă sunt părinte, atunci nu știam”

Dan Bittman a fost invitatul lui Denise Rifai în emisiunea ”40 de întrebări” de la Kanal D, din seara de 22 decembrie. Prezentatoarea și-a trecut interlocutorul prin diferite stări, punându-i în față un set de întrebări care vizează aspecte ale vieții sale profesionale sau personale.

A existat un moment când artistul a lăcrimat atunci când a venit vorba despre părinți. Și a explicat care este cea mai mare durere a lui. Starul rock a fost singurul copil al unei familii de intelectuali. Mama sa a fost medic la Radiodifuziunea Română, iar tatăl inginer electronist, care provenea dintr-o familie de evrei, de unde și numele solistului trupei Holograf.

Bittman a povestit că mama sa îl alinta Pușu, ”un derivat de la Păpușu, așa îmi spuneau și colegii în școală”. ”Am un cântec care se numește ”Mama” si unde spun la un moment dat că aș fi putut să fiu mai mult cu ea împreună, că ar fi putut fi mai multe dăți în care aș fi putut să fiu acolo, să răspund. Acum știu pentru că sunt părinte, atunci nu știam. Mama mi-a scris începutul poveștii, eu continuu. Mama mea a fost, este și va fi…mamă!”, a declarat Bittman.

Cântărețul a suferit mult după moartea părinților săi, care au dispărut amândoi în câteva luni. Tatăl său a murit în decembrie 2011, iar în iunie 2012 a murit și cea care i-a dat viață. ”Nu există durere mai mare (n.red. pierderea părinților).Și am avut 3 spectacole în noaptea în care a murit tata”, a spus el, printre lacrimi, fiind întrebat de Denise Rifai care este cea mai mare durere.

Citește și

FOTO Danciu-gol oferă poza cu istoria lui Dinamo