--> -->

FOTO Danciu-gol oferă poza cu istoria lui Dinamo

Ionel Dănciulescu și-a inceput noul job, ca manager tehnic la CS Dinamo. Dacă managementul spaniol l-a mazilit de la clubul de fotbal, după câteva luni a revenit în Ștefan cel Mare, la clubul sportiv.

În Ajun de Crăciun, fostul mare atacant a publicat o fotografie pe Instastory, care valorează enorm pentru întreaga suflare dinamovistă. Chiar dacă este mai veche, ea înfățișează cinci atacanți care au marcat istoria „câinilor”. În poza respectivă, undeva la tribuna oficială a stadionului, stau unul lângă celălalt Dudu Georgescu, Ionel Dănciulescu, Claudiu Niculescu, Marius Alexe și Florin Bratu! Atacanți de 5 stele, printre cei mai buni ai României.

Oameni ce au adus fericire în sufletul dinamoviștilor. Totodată, pe fotografie sunt trecute și cifrele fantastice ale acestor clasici. O readucere aminte a măreției acestui club, Dinamo București, chiar dacă anumiți conducători, mai vechi, mai noi, i-ar dori falimentul.

Dudu Georgescu este golgeterul all time al primei divizii, Dănciulescu al doilea, Claudiu Niculescu cel mai bun marcator pentru Dinamo în cupele europene. O vitrină plină cu trofee.

Citește și

Copil la Dinamo, rival, suporter, cere pentru ”câini”: ”Este o obligație”