--> -->

Cum a fost aprobat planul de reorganizare la Dinamo. Ce urmează

Veste bună pentru fanii dinamoviști. A fost votat ”Planul de reorganizare modificat cu prelungirea perioadei de implementare” pe care administratorul judiciar l-a depus, la jumătatea lunii martie, în fața instanței.

Adunarea Generală a Creditorilor a validat, cu un procent de peste 50% și trei categorii din patru, propunerea RTZ.

Trei din patru

La sediul RTZ&Partners SPRL, astăzi, creditorii Dinamo 1948 au votat noul plan de reorganizare. Este vorba de cei care au ținut să își depună fizic punctul de vedere în legătură cu ”Planul de reorganizare modificat cu prelungirea perioadei de implementare”, sesiunea fiind deschisă, prin corespondență, de mai multe zile.

Din informațiile ProSport, planul a fost votat, așa cum cere Legea Insolvenței, de trei din cele patru categorii și de un procent de peste 50% din creditori.

Creditorii ce dețin creanțe însumând 50,62% din totalul valoric înscris în Tabelul Definitiv Actualizat al Creditorilor, APROBĂ Planul de reorganizare, modificat, cu prelungirea perioadei de reorganizare al societăţii SC DINAMO 1948 S.A. (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement), înregistrat sub nr.890/15.03.2023, conceput, redactat și propus de către administratorul judiciar al debitoarei, „RTZ & Partners” S.P.R.L. – Filiala București.

A fost APROBAT Planul de reorganizare, modificat, cu prelungirea perioadei de reorganizare al societăţii SC DINAMO 1948 S.A. (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement), înregistrat sub nr. 890/15.03.2023, conceput, redactat și propus de către administratorul judiciar al debitoarei, „RTZ & Partners” S.P.R.L. – Filiala București. cu votul pozitiv a 3 grupe din 4, conform prevederilor art. 139 alin. (1) lit. C din Legea nr. 85/2014, urmând ca acesta să fie supus confirmării judecătorului sindic conform prevederilor art. 139 din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă.

Ce mai lipsește

În acest moment, pentru ca planul să devină funcțional, mai este nevoie de aprobarea judecătorului sindic, următorul termen în procesul de reorganizare judiciară de la Dinamo fiind programat pentru 15 mai. La o zi după ziua clubului.

Noul plan propus de RTZ reduce masa credală de la 7,4 milioane de euro, la aproximativ 2,4 milioane de euro.

Citește și

Un apartament al lui Ioan Becali vândut la licitație de către ANAF: prețul uriaș de achiziție