--> -->

Când și cum va fi votat noul plan de reorganizare la Dinamo

Au apărut vești vizavi de planul de reorganizare al clubului dinamovist. Mai ales că este o problemă ce trebuie rezolvată.

În toamna trecută, din dorința de a obține licența pentru sezonul următor de liga 1, a fost aprobat un plan de reorganizare cu plata de 100% a datoriilor înscrise la masa credală, un plan care trebuia să fie modificat ulterior.

Administratorul judiciar al formației SC Dinamo 1948 SA, RTZ & Partners SPRL, a depus miercuri, 21 septembrie, planul de reorganizare modificat către Tribunalul București.

”În data de 21 septembrie 2022 a fost depus la grefa Tribunalului Bucuresti, Sectia VII-a Civila, Respectiv trimis la Oficiul National al Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti, Planul de reorganizare, modificat, cu prelungirea perioadei de reorganizare al societatii SC Dinamo 1948 SA…conceput, redactat si propus de catre administratorul judiciar al debitoarei,, ”RTZ &Partners ” SPRL -Filiala Bucuresti

Ce va urma

Pasul următor pentru aprobarea noului plan îl reprezintă Adunarea Generală a Creditorilor. Aceasta se va întruni pe 14 octombrie, începând cu ora 09.00, la sediul RTZ.

”Sedinta Adunarii Creditorilor SC Dinamo 1948 SA a fost fixata pentru data de 14 octombrie 2022, Ora 09:00, urmand sa aiba loc la sediul administratorului judiciar din Bucuresti…avand pe ordinea de zi”:

”Aprobarea Planului de reorganizare, modificat, cu prelungirea perioadei de reorganizare al societatii SC Dinamo 1948 SA”

”Dacă prin lege nu se interzice în mod expres, creditorii vor putea vota și prin corespondență. Scrisoarea prin care își exprimă votul, semnată de creditor, sau înscrisul în format electronic căruia i s-a încorporat, atașat ori asociat semnătură electronică extinsă, bazată pe un certificat valabil, pot fi comunicate prin orice mijloace, până în ziua și la ora fixată pentru exprimarea votului, administratorului judiciar sau lichidatorului judiciar”.

Vlad Iacob: ”Haircut”

După votul creditorilor urmează, la Tribunalul București, termenul de 24 octombrie.

”În prezent sunt datorii, într-adevăr, destul de ridicate, însă prin haircut, prin tăierea acestora, chiar semnificativ aş putea spune, le va plasa undeva în jurul valorii de 1,8 milioane de euro eşalonabil în următorii 3 ani. Suntem siguri că se poate realiza acest haircut”, a declarat Vlad Iacob la Radio Dinamo.

Citește și

Liberalii, primul nume pentru alegerile prezidențiale: ”Dacă trece iarna cu bine”