Cine e favorit să preia postul lui Ovidiu Burcă: revenire de senzație!

Ovidiu Burcă, 43 de ani, urmează să părăsească Dinamo în cel mai scurt timp. Decizia sa ar fi luată, iar plecarea va fi oficializată în cel mai scurt timp posibil.

Mai mult, conform GSP, Burcă – pe același palier cu acționarii Andrei Nicolescu și Eugen Voicu – își va alege succesorul și va rămâne în rândul conducătorilor lui Dinamo, fiind unul dintre inițiatorii proiectului care conduce acum clubul.

Ciobi, din iarnă?!

Conform Iamsport.ro, Dinamo s-ar fi înțeles cu Liviu Ciobotariu (52 de ani), iar actualul tehnician de la Sepsi, tocmai adversara de lunea viitoare a bucureștenilor, ar urma să vină în pauza competițională la gruparea la care a fost căpitan ca jucător și antrenorul în ediția 2011/2012.

Atunci, vreme de foarte multe etape, Dinamo a ocupat prima poziție a clasamentului, însă în primăvară, echipa și-a pierdut busola după o serie de meciuri slabe. Totuși, Ciobi a calificat formația în finala Cupei României, ce avea să fie câștigată de Dinamo, 1-0 cu Rapid, cu Dario Bonetti antrenor.

Ulterior, Dinamo a cucerit și Supercupa României, după ce a câștigat la penalty-uri cu CFR Cluj.

Totul se va produce și în contextul în care șefii formației covăsnene sunt nemulțumiți de parcursul pe care trupa l-a avut de la momentul aducerii sale, în vară.

Sepsi tocmai a pierdut în Bănie, 1-2 cu FCU Craiova, și riscă să piardă play-off-ul. Ciobi nu mai este în grațiile conducerii ardelenilor.

Condițiile puse de Liviu Ciobotariu pentru a veni la Dinamo

Din informațiile iAMSport, Liviu Ciobotariu a cerut să vină la Dinamo în pauza competițională și nu mai devreme, indiferent dacă pleacă de la Sepsi mai repede sau nu.

Tehnicianul vrea să aibă șansa de a avea un stagiu de pregătire alături de jucători, înainte de a intra în focurile meciurilor oficiale.

De asemenea, Ciobi dorește să facă și anumite schimbări în lot și să fie implicate în sosirile și plecările care vor exista la Dinamo în iarnă.

Ciobotariu și Burcă au fost coechipieri la Dinamo la mijlocul anilor 2000.

Citește și

Ioana Mihăilă după ce Klaus Iohannis a semnat cererile de urmărire penală: ”Am decis să mă autosuspend”