Antena Stars, lovitură grea pentru Ana Morodan

Dosarele penale cu care s-a ales o pot costa scump pe ”Contesa Digitală” Ana Morodan. Chiar dacă reprezentanții postului media nu au comentat public ultimele întâmplări, au taxat-o, în tăcere, pe vedetă.

Plătește scump pentru că a condus beată și drogată

Ana Morodan trage ponoasele faptelor sale. După 24 de ore petrecute „la răcoare”, supranumită contesă are parte de încă un duș rece. Pentru că s-a ales cu trei dosare penale, bifând o serie de fapte ilegale în trafic, vedeta rămâne și fără emisiunea de la Antena Stars.

Deși nu s-au pronunțat în spațiul public, reprezentanții trustului nu au mai închis ochii în fața derapajelor făcute de Ana Morodan. Fără niciun anunț prealabil, emisiunea acesteia a fost scoasă de pe post în ultima secundă!

Miercuri, 29 martie, emsiunea Anei Morodan nu a mai fost difuzată pe Antena Stars, deși apare în continuare în grilă. Din informațiile obținute de Fanatik, nici nu mai sunt șanse ca proiectul să revină, cu toate că era deja filmat întregul sezon!

Riscă să fie dată în judecată

Dar veștile sunt mai rele de atât pentru vedetă! Mai exact, Ana Morodan nu pierde doar contractul de mii de euro, dar riscă și să fie dată în judecată de Antena Stars, pentru prejudicii de imagine!

Cum trustul ține foarte mult la aceste aspecte, ”contesa” ar putea să ajungă să plătească chiar și zeci de mii de euro.

Nu este prima dată când Ana Morodan le-ar face problemele șefilor săi. În vara anului 2022, Cancan scria că ar putea rămâne fără emisiune după ce s-ar prezenta prea des la filmări în ipostaze… euforice. Atunci, ea negat cu desăvârșire informația.

”Nicio televiziune nu te ține dacă nu există audiențe. Prin urmare, noi filmăm în continuare. Cine poate să creadă așa ceva? Puteți să întrebați producătorii, puteți să îi întrebați pe cei de la Antenă! Este exclus așa ceva.

Mai am de filmat două episoade pentru acest sezon. În luna august avem pauză, iar apoi filmăm pentru sezonul doi din septembrie. Dacă primeam vreun avertisment, nu cred că îmi reînnoia nimeni contractul”, declara Ana Morodan, în luna iulie, pentru Fanatik.

Beată și drogată la volan

Pe 28 martie, vedeta Antena Stars a fost surprinsă de oamenii legii în două ipostaze de natură penală. Mai întâi, a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, a fugit și a avariat două mașini. Vedeta a refuzat sub orice formă testele biologice și s-a ales cu dosar penal.

Ulterior, agenții rutieri au găsit-o din nou în trafic, cu toate că avea permisul suspendat! De data aceasta, Ana Morodan a fost testată pentru alcool și droguri, obținând rezultate pozitive la ambele. În privința drogurilor, susține că nu consumă și că are o rețetă de la medic pentru medicamente care conțin benzotamină.

Cât despre alcool, anul trecut, ea oferea asigurări că nu este neapărat pe placul său. Susținea că bea rar și în cantități mici: ”Nu sunt un om tocmai comod. Da, mai pun gura pe un gin tonic sau o șampanie, dar e o minciună ce s-a spus. Cineva poate să creadă multe despre mine, însă ăsta e adevărul.

Nu am primit nicio avertizare. Chiar a doua zi când a apărut informația m-am văzut cu producătorul meu și ne-am amuzat pe seama asta”, afirma Morodan.

Citește și

Rareș Bogdan, reacție contra votului senatorilor liberali: ”Acum 5 ani am ieșit în stradă”