Amical tare pentru Dinamo în week-end

Dinamo este în pauză competițională, imediat după remiza cu Gloria Buzău, 1-1, și înaintea partidei din Ardeal, cu Unirea Dej.

Cine și de ce absentează

Ovidiu Burcă începe antrenamentele, fără trei jucători.

Din fericire, veștile sunt foarte bune în această privință și Costin Amzăr nu are probleme, el este convocat la lotul U20 și se simte bine, glezna s-a dezumflat complet și va putea evolua în meciurile cu Portugalia și Norvegia.

Amzăr este jucător de bază pentru Dinamo și absența lui de pe teren ar fi reprezentat o lovitură pentru echipa noastră. Dinamoviştii Oncescu, Bani şi Amzăr au fost convocaţi în lotul României U20 pentru partidele cu Portugalia şi Norvegia.

Selecţionata Under 20 va juca două meciuri în cadrul Elite League U20 pe 23 martie (Portugalia U20) şi 27 martie (Norvegia U20), ambele partide fiind disputate în deplasare.

Amical pentru Dinamo

Dinamo are programat un meci de pregătire în week-end, sâmbătă, de la ora 12:00, în baza de pregătire de la Săftica, după cum au anunțat adversarii din amical, echipa de prima ligă, Petrolul Ploiești. Nu este anunțat dacă este permis accesul presei la meci, la Săftica, afirmă Radio Dinamo.

Va fi un test de pregătire interesant, împotriva unei echipe de prim eșalon, în care Burcă va putea testa și jucătorii care au evoluat mai puțin în ultimele două meciuri.

Citește și

Ucraina şi-a dat acordul pentru măsurători pe Canalul Bâstroe, dar nu permite accesul navelor româneşti