--> -->

Vlad Iacob despre un personaj controversat pentru dinamoviști: ”A ajutat”

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre implicarea lui Nicolae Badea în vânzarea clubului către Red&White, care a cumpărat 80% dintre acțiunile lui Dinamo.

Oficialul ”câinilor” spune că fostul acționar al clubului a intermediat tranzacția și că a apelat la el datorită relației cu Dorin Șerdean, cel care deținea pachetul majoritar de acțiuni.

”Contribuție importantă”

”Eu cred că domnul Badea este un mare dinamovist. Domnul Badea a avut un rol important şi a ajutat Dinamo, în special acum, în privinţa acestei tranzacţii. Am apelat la el având în vedere relaţia bună pe care o avea cu domnul Şerdean.

A mediat lucrurile şi a avut o contribuţie importantă.

Țin să îi mulţumesc pentru acest lucru. De când am ajuns eu la club, domnul Badea a avut o contribuţie prin programul DDB. Nu vreau să dau acum sume.

Știu că a fost destul de supărat după episodul cu Mircea Rednic din iarna anului 2021. De atunci, relaţiile dintre dumnealui şi Dinamo s-au răcit de atunci”, a declarat Vlad Iacob la Fanatik.

Ce spune Burcă

”Urmează o pauză, sper să mai așezăm câteva lucruri, de ordin fizic și de ordin tactic. Bătălia se va duce până la final. De când au venit noii investitori s-au plătit două salarii, suntem aproape la zi, vom primi și primă.

Nu îmi place să vorbim despre bani, nu e principalul vehicul pentru care jucăm fotbal”, a comentat Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo.

Citește și

Csaba Asztalos, reacție după ce maghiarii au primit acceptul să folosească harta Ungariei Mari: ”Nu știu ce au avut în cap”