Pamela Anderson l-a refuzat pe Codin Maticiuc: ”Nu suntem în aceeași galaxie”. Ce ofertă uriașă a fost

Celebra Pamela Anderson, 56 de ani, a fost ofertată de Codin Maticiuc pentru a apărea în filmului lui, în „Miami Bici 2”, care este în toate cinematografele din România. Ea a refuzat, în schimb Danny Trejo e vedetă în pelicula românească, ce a fost filmată în România, dar și în America.

Nici pentru jumătate de milion de euro

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Codin Maticiuc a făcut dezvăluiri din culisele filmului „Miami Bici 2”, înainte ca pelicula să intre în cinematografe. De când s-a apucat să facă filme, el și-a dorit neapărat ca la unul dintre proiectele sale să lucreze cu un actor american.

Pentru „Miami Bici 2”, el s-a gândit la Pamela Anderson, însă aceasta l-a refuzat, chiar dacă îi făcuse o ofertă de 500.000 de euro. Cel cu care a ajuns să lucreze e Danny Trejo.

„Răspunsul Pamelei… În primul rând, ei nu îți spun prețul (n. red.: pe care îl cere). Tu cam știi cu agenții care e liga. Tu îi spui cam câți bani ai. Noi i-am oferit aceeași ofertă ca lui Danny Trejo. Am făcut oferta pe care o făceam la toți.

La Pamela, răspunsul a fost: nu suntem nici în aceeași galaxie! Ăsta a fost răspunsul ei. Whatever! Tu, așa, ca marketing de PR, ai fi vândut mai mult cu Pamela Anderson decât cu Danny Trejo? Crezi că da, nu?”, a declarat Codin Maticiuc în podcastul „Acasă la Măruță” de pe YouTube.

Cât a costat noua peliculă: ”Dacă știam, n-o făceam”

Totodată, el a mai mărturisit că 2,2 milioane de euro a costat filmul, care speră să aibă mare succes. „Noi nici la primul nu ne-am dorit profit. În Miami Bici 2 am investit 2,2 milioane de euro. Acum joacă și Danny Trejo.

Am visat să fac un film cu un actor american și n-am știut că o să mă coste jumătate de milion. Dacă știam că mă costă atât, nu-l făceam”, a mai povestit Codin Maticiuc, care se gândea să îl aducă pe Danny Trejo în România, pentru a promova filmul, însă a renunțat la această idee, care l-ar fi costat peste 20.000 de euro.

„Mai mult nu că nu ne permitem, dar nu face sens! Mai bine băgăm în marketing, în alte chestii, știi?”, a mai spus Codin Maticiuc despre suma oferită lui Danny Trejo pentru a veni în România.

Despre „Miami Bici 2”

„Miami Bici 2” este cel mai scump film independent românesc făcut vreodată, filmat în Los Angeles, Miami și Las Vegas, cu participarea unora dintre cei mai mari actori de la Hollywood.

„Miami Bici 1” este unul dintre cele mai de succes proiecte de film românești care a fost difuzat în cinematografe doar trei săptămâni din cauza pandemiei. Cele două filme sunt regizate de Jesus del Cerro, cu Matei Dima și Codin Maticiuc în rolurile principale.

„Miami Bici 1 și 2 sunt proiectele mele de suflet, așadar, este o bucurie imensă ca una dintre piesele de pe coloana sonoră a părții a doua să fie interpretată de Delia, care îmi este prietenă de foarte mult timp”, a spus Codin Maticiuc.

Citește și

Cum ar arăta ”grupa de foc” la Euro 2024! S-ar repeta un scenariu