--> -->

Ovidiu Burcă după ce a întrerupt seria eșecurilor: ”Jocul e în creștere”

Dinamo a pus capăt seriei de trei eșecuri consecutive în meciurile oficiale ale ultimei luni, însă nu a putut bifa prima victorie, în această seară, în primul meci din grupele Cupei României, contra celor de la FCU Craiova.

A fost doar 1-1, chiar dacă elevii lui Ovidiu Burcă au avut controlul în multe momente ale meciului. Dar au plătit tribut unei erori în lanț în prima parte a reprizei secunde, apoi n-au mai avut puterea, și norocul, să dea lovitura de grație.

Amzăr gol, Abdallah foarte bun

Amzăr a înscris un gol spectaculos în prima repriză, ar mai fi putut marca unul pe final de partidă. Abdallah a jucat bine, pe alocuri foarte bine, însă a avut ghinion cât Arena Națională de mare!

Ar fi putut puncta măcar o dată, toate cele trei șuturi ale sale ar fi putut fi goluri frumoase. Probabil, ar fi putut obține și eliminarea lui Gurău în finalul primei reprize, dacă se păstra decizia inițială a centralului Feșnic, mai ales că intrarea portarului oltenilor a fost extrem de dură.

Introducerea lui Bahassa a dat curaj oltenilor, care au revenit pe tabelă, atacantul formației lui Mititelu egalând din penalty. După ce tot el a obținut lovitura de la 11 metri, păcălindu-l pe Iglesias, neatent.

Schimbările produse de Ovidiu Burcă nu s-au resimțit în zona ofensivă, abia pe final ”câinii” au pus presiune pe adversari. Moura, Amzăr, Abdallah și Iulian Roșu au fost foarte buni pentru Dinamo în această seară.

Ce a zis Burcă după meci

Ovidiu Burcă a încercat să afișeze aceeași mină optimistă după meci.

„Din păcate, am luat un gol stupid. Jocul e în creștere! Lumea te judecă după rezultate, dar nu pot evidenția progresul echipei.

Cred că am făcut un joc solid, Dinamo a avut inițiativa. M-au mulțumit multe momente, deși am avut minute în care nu am fost agresivi.

Nu avem încă acea claritate pe ultimii metri din teren. Avem precipitare, trebuie să fim mai liniștiți, probabil, jucătorii sunt apăsați de lipsa rezultatelor.

Ca și joc, ca și calitate, Dinamo a avut momente bune. Echipa s-a prezentat destul de bine, de aceea am făcut rotații, fiindcă ne-am dorit să avem jucători proaspeți la Galați. Putem merge pe două fronturi, jucătorii trebuie să se adapteze.

La Galați vom întâlni același public incandescent, același antrenor ambițios, care vine după o victorie la Craiova. Nu e un adversar nou, știm concepția de joc a Oțelului și a lui Dorinel Munteanu”, a spus Burcă după remiză.

Citește și

Lista noilor taxe pentru români. Vom scoate bani mai mulți din buzunar, asta e clar!