Gigi Becali anunță: ”Când termin biserica, ne vom bate cu Real, Barcelona și City”

Patronul FCSB construiește din 2008 o biserică în Pipera, pe care a promis că o ridică dacă echipa lui trece de Galatasaray și ajunge în grupele Champions League.

Acum, Gigi spune că va termina biserica în maximum 3 ani și că atunci se va bate cu forțele Europei în Liga Campionilor.

”Au trecut 16 ani și abia acum pun turlele”

„Eu vreau în Liga Campionilor. Poate mă ajută Dumnezeu, că am pus acum turlele pe biserică. Am promis în 2008 că fac biserică dacă o bat pe Galatasaray. Au trecut 16 ani și abia acum pun turlele. Și zice Dumnezeu «Văd că te ții de cuvânt, atunci și Eu încep să îți dau». Când termin biserica ne vom bate cu cei mari.

Dumnezeu le-a făcut pe toate. Stați să termin biserica aia, peste doi ani și jumătate sau trei, și o să vedeți cum le bat pe toate, Barcelona, Real Madrid, Chelsea și Manchester City. Pe toate le voi bate. Încep să-mi îndeplinesc făgăduința. Am pus turlele. Stai s-o termin. Când se va face prima Liturghie acolo…

”El o să facă echipa!”

Va fi cea mai frumoasă din lume. Am pus doar 6 turle și urmează una de trei ori mai mare. Atunci o să facă și Dumnezeu.

Va spune «Acum îți dau și Eu». A început deja să-mi dea, că am pus turlele. Zice «Începi să te ții de cuvânt». Și începe să dea. Țaca, țaca, țaca, țaca.

Că El nu dă minuni, minuni, minuni. El o să facă echipa, dacă-mi țin făgăduința”, a declarat Gigi Becali.

Citește și

Monica Tatoiu și-a făcut testament: câte milioane de euro are în conturi!