Fost ministru al Muncii: ”Deschideți piețele! Orbane, ține ședință de Guvern afară în frig și ploaie!”

Fost ministru al Muncii, Marius Budăi, deputat PSD, a avut o ieșire dură la adresa premierului Ludovici Orban pe tema închiderii piețelor. Mai mult, ironic, moldoveanul i-a recomandat primului ministru să organizeze o ședință de Guvern în frig și ploaie, pentru a regândi decizia referitoare la piețe.

Budăi a avut această reacție și fiindcă partidul pe care-l reprezintă nu este luat în calcul de către autorități cu o propunere privind redeschiderea piețelor agroalimentare. Iar în acest week-end a fost vreme urâtă, chiar a nins în unele zone ale țării, o situație grea pentru vânzători. ”Deschideți piețele! Nu-i umiliți pe cetățenii români. Orbane, ține și tu o ședință de Guvern afară în frig și în ploaie!

Iohannis, în calitate de președinte PNL, și guvernul său, susținut de USR, îi umilesc pe români și nu vor să admită că au luat o decizie greșită, care obligă oamenii să-și vândă produsele în condiții insalubre, în frig și, în ploaie. A trecut o săptămână de când președintele Iohannis refuză să promulge legea susținută de PSD, privind redeschiderea piețelor agroalimentare.

Guvernul susținut de Dreapta Unită vrea să se răzbune pe țărani, pe care îi consideră votanții PSD. Altfel nu se explică cinismul de care dau dovadă. Din punct de vedere medical măsura închiderii piețelor s-a dovedit a fi una fără nici un efect, nu a schimbat cu nimic evoluția pandemiei.

Peneliștilor nu le pasă decât de buzunarele lor, nu le pasă de români, de aceea distrug tot ce este românesc și vând România la bucată! Cinismul, răutatea și incompetența lui Iohannis a ajuns prea departe. Oamenii se plâng că nu mai au nimic, iar el împarte țara în PSD-iști și PNL-iști, în buni și răi, în funcție de interesul său electoral. Piețele reprezintă pentru noi veritabile supermarketuri românești”, a scris Marius Budăi.

Citește și

Scandalos! Un ministru sfidează restricțiile din starea de alertă pentru campania electorală