Dragomir anunță o mutare-șoc: ”Sorescu a primit ofertă de 1,7 milioane de euro”. Reacția lui Mureșan

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, asistă pe Arena Națională la Rapid – FCSB, meci pe care gazdele îl conduc la pauză cu scorul de 1-0. Fostul oficial al Ligii a declarat la intrarea în stadion că Deian Sorescu (23 de ani, extremă dreapta), de la Dinamo, are o ofertă de 1,7 milioane de euro!

Tot el a dezvăluit transferul lui Cicâldău la Galatasaray, acum a anunțat o mutare-bombă.

”Știu că e un jucător la Dinamo pe care o să-l oferteze cineva. În jur de 1,7 milioane de euro. Cred că au trimis o ofertă azi. Nu din Liga 1! De afară. Cred că Dinamo îl va da, dar cu peste 2 milioane. Sorescu face 7 milioane la această oră! Rețineți ce vă spun. Sunt un om care pricepe bine sportul ăsta.

Moruțan nu e titular la naționala mare. Sorescu este, și a jucat de senzație pentru România! N-ați văzut cum a jucat în startul ăsta de sezon?! A jucat senzațional! Dacă aș fi la Dinamo, nu l-aș da sub 3 milioane. Iar dacă aș fi în locul lui, nu m-aș duce pe un salariu mai mic de 500.000 de euro. Îl ajută și bibilica! Sunt din ce în ce mai rari fotbaliști valoroși ca el”, a declarat Dragomir.

Administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, a declarat pentru GSP.ro: „Am văzut declarațiile lui Dumitru Dragomir. Nu am primit nici o ofertă de 1,7 milioane, pentru Sorescu sau alt jucător”.

Citește și

Gigi Becali sare în apărarea lui Florin Cîțu: ”Poate l-a înșelat iubita, era și el supărat”