CS Dinamo a transferat doi fotbaliști care au jucat și la Dinamo din Liga 2: ”O nouă provocare”

Sorin Strătilă, 36 de ani, a semnat cu CS Dinamo, echipa din Liga 3. ”O nouă provocare, CS Dinamo”, a scris fotbalistul pe Facebook.

De ce a ales tot alb-roșu

Strătilă, mijlocaș dreapta, a evoluat la Dinamo 1948 (echipa care e acum în Liga 2) între 2012 și 2014.

”După ce am plecat de la Focșani, telefonul a început să sune. Am ales CS Dinamo, unde voi lucra din nou cu antrenorul Marius Bratu. Am ales CS Dinamo pentru condițiile oferite și primul obiectiv este calificarea în play-off, unde totul este posibil. Este o nouă provocare pentru mine”, a declarat Sorin Strătilă, conform Monitorul expres.

El evoluează de ani buni în cel de-al treilea eșalon din România, unde a schimbat mai multe echipe. A evoluat la UTA, SR Brașov și Olimpic Cetate Râșnov, iar la CS Dinamo a venit de la Focșani, cu care semnase prelungirea vara trecută.

Strătilă are o selecție la națională, în 2011, în meciul cu San Marino, partidă în care a și evoluat 18 minute, terminată 1-0 pentru ”tricolori”.

Și Ștefan Fara a semnat cu CS Dinamo

Goalkeeperul Fara, 21 de ani, va juca și el pentru echipa antrenată de Marius Bratu.

Un portar crescut de Dinamo, care a evoluat foarte puțin la prima echipă, Ștefan Fara și-a găsit angajament.

După cum a confirmat Nicu Grameni, delegat CS Dinamo, în cadrul emisiunii ”Matinal de week-end” de la Radio Dinamo1948, Fara a semnat cu CS Dinamo pentru partea a doua a sezonului.

Citește și

Victor Pițurcă, reținut azi de DNA!