--> -->

Mesajul lui Gică Hagi pentru Simona Halep. Ce-i urează de ziua ei

Simona Halep a ieșit mai repede decât credea de la Wuhan dar are ocazia să fie LIBERĂ de ziua ei. Numărul 1 mondial în clasamentul WTA va împlini mâine 27 de ani și Gică Hagi a fost primul care a felicitat-o. El i-a transmis un mesaj după meciul câștigat cu 3-0 în Cupa României contra Chiajnei.

”Să fie sănătoasă, să fie fericită, să fie iubită de cei dragi! Restul, ce să-i mai zic? Că e numărul 1! În rest, îi merge bine”, a spus, râzând, Hagi despre numărul 1 din ierarhia WTA.

Ce spunea Gică Hagi recent despre Simona Halep:

”Până în sferturile de finală Simona joacă antrenament cu public, nu o problemă, a ajuns la maturitate, la o experienţă, la o putere. Când ea e odihnită, e foarte puternică. Până în sferturi cu toate adversarele cu care joacă e antrenament cu public. Apoi în semifinale, în finală, lucrurile sunt mai grele.

Este atât de puternică tactic, tehnic, mental. Fizic arată bine şi când e 100 la sută e cea mai bună, a demonstrat că e cea mai bună. Mă bucur că avem un sportiv care ne reprezintă la nivelul cel mai cel mai înalt în lume. Face reclamă României. Bravo ei, am felicitat-o”, spunea ”Regele”.

Citește și:

Andrei Pavel explică de ce a rupt colaborarea cu Simona Halep