--> -->

Zmărăndescu: ”Sunt nimeni și, totuși, cineva”

Cătălin Zmărăndescu, 49 de ani, a revenit în atenția opiniei publice cu concursul ”Survivor România”, acolo unde a făcut parte din echipa ”Faimoșilor”.

Fostul luptător, fost bodyguard al lui Gigi Becali, i s-a destăinuit lui Damian Drăghici în cadrul podcast-ului acestuia, amintind de diverse episoade din viața sa. O perioadă a fost plecat în Anglia, unde, până să revină în ring, a fost și ospătar, a lucrat și pe șantier, și în bucătărie.

”Dacă m-aș ascunde în spatele unei măști, aș fi demascat”

”Eu mă hrănesc cu aprecierea oamenilor. Toată viața mi-am pus întrebarea: „Cine sunt?”. Am descoperit răspunsul în urmă cu vreo lună de zile.

Sunt nimeni și, totuși, cineva! Am venit pe lume că așa i-a fost sortit, care a trecut prin toate etapele vieții, și bune, și rele, și care vrea să dea înapoi lumii fericire și înțelepciune, tot ceea ce Dumnezeu i-a dat.

Eu sunt așa cum sunt. Felul în care mă port sau sunt zi de zi ăsta sunt eu. Dacă m-aș ascunde în spatele unei măști, cândva aș fi demascat. Când îi convine ceva, verbalizează, când nu-i convine ceva, spune. Dumnezeu ne dă ceea ce merităm la momentul oportun”, a explicat Cătălin Zmărăndescu.

Ar fi vrut să facă rugby

”Mie mi-a plăcut rugby-ul de mic, doar că maică-mea a zis: „Vii cu vânătăi acasă, nu e bine!”. Frate-miu a început luptele la Steaua, m-a lăsat și pe mine, deși, cum naiba, alea sunt mai periculoase.

Când fugeam la antrenament, mâncam bătaie și de la mama, și de la tata, când fugeam de la antrenament mâncam bătaie de la antrenor. Pe la 14 ani am realizat că sunt făcut pentru sport.

Când ai căzut, trebuie să stai tu cu tine, un pic, să vezi de ce ai căzut. Ca să nu mai cazi din nou! Noi suntem o generație învățată cu răul, spre deosebire de cei de acum. Unuia dacă-i spui acum că nu e un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, e jignire mare.

Păi, hai să vedem cam ce faci tu în viață! Eu strâng din dinți și merg mai departe. Toți vor peste noapte mașini frumoase, femei frumoase, nu se poate așa! OK, vrei o casă. Dar cum faci așa ceva? Cu răbdare și cu muncă multă. Hai să pui un ban deoparte, fără să faci excese, fără cluburi, droguri și cheltuieli aiurea”, a mai zis fostul luptător.

Citește și

Părintele Pimen Vlad: ”Răspunde-i tu la întrebări, nu-l pune în fața TV și internet”