--> -->

Decizia anului pentru Dinamo. Detalii

O nouă zi așteptată cu sufletul la gură de fanii dinamoviști și părțile implicate în contestațiile judecate în procesul de insolvență în care se află SC Dinamo 1948 SA.

Datorii de ”doar” 1,5 milioane de euro

Judecătorul sindic se poate pronunța, astăzi, în legătură cu aprobarea sau respingerea ”Planului de reorganizare modificat cu prelungirea perioadei de implementare” propus de administratorul judiciar – RTZ & Partners SPRL și votat, la data de 14 Octombrie, de Adunarea Creditorilor.

”Planul modificat” a fost contestat de Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo (acționar cu 7,03% în cadruld SC Dinamo 1948 SA), Dorin Pavel Șerdean, adminsitratorul firmei Lotus (acționar majoritar cu 72, 08%), respectiv Cornel Țălnar, ultimul în calitatea de creditor.

Astfel, dacă va fi admis ”planul”, Dinamo ar mai plăti doar 1,5 milioane de euro din totalul datoriilor clubului.

Ce a spus Zăvăleanu

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul RTZ& Partners SPRL, a ținut să-i liniștească pe fanii dinamoviști.

”Aparent, această sesizare a Curții Constituționale nu suspendă nimic. Însă este prematur, în momentul de față, să ne pronunțăm până când nu o să avem motivarea. După cum vedeți, celelalte cereri au primit termen pentru 5 Decembrie”, a concluzionat practicianul în insolvență.

Citește și

Clotilde Armand: ”O nouă taxă pentru tine. Ghinion!”