Ziua și transferul la Dinamo: vine atacantul pentru care a insistat Mureșan

Administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, a transmis, în săptămâna derby-ului cu FCSB, că echipa din Ștefan cel Mare mai vrea un mijlocaș central și un atacant.

Astăzi, 26 ianuarie, ”câinii” așteaptă un vârf la București, un fotbalist pentru care însuși Mureșan a insistat și s-a ocupat de tratative.

Îl așteaptă pe Mandic

Conducerea dinamoviștilor se zbate pentru a închide mercato de iarnă cât mai repede posibil. Șefii clubului au tratat ieri ultimele mutări ale echipei, ca urmare a negocierilor pe care le-au deschis de câteva zile.

Mureșan a primit vești din partea lui Nikola Mandic, 26 de ani, și a agenților săi, croatul transmițând că ajunge astăzi la București.

Stoican se bazează în avanposturi doar pe Mirko Ivanovski, la un cartonaș galben distanță de a fi suspendat o etapă, și pe Dusan Celar, care s-a alăturat antrenamentelor echipei, împrumutat fiind de la CFR Cluj II.

Au renunțat la Petrovic,
mai încearcă la vară o dată!

În ceea ce-l privește pe vârful elvețian Nemanja Petrovic, el a fost la pregătirile „câinilor”, dar a plecat. A rămas să se întoarcă la vară, până atunci urmând a fi monitorizat.

Roș-albii vor să vadă cât de repede se pot baza pe Mandic, unul dintre puncherii campionatului bosniac. Șase goluri în 17 meciuri a marcat Mandic pentru bosniacii de la Rudar Prijedor.

Citește și

ÎPS Teodosie: ”Iată stau în izolare, în rugăciune e cea mai mare libertate”. Ce contestă