--> -->

Zi uriașă luni pentru Dinamo! Dacă iese bine mâine, mai vine un milionar?

Dinamoviștii vor fi din nou luni în fața judecătorului sindic, pentru a afla dacă primesc „verde” pentru implementarea noului plan de reorganizare modificat de la Dinamo, adică să plătească doar un sfert din datoria ajunsă la 8 milioane de euro.

Luni dimineață, în fața judecătorului sindic, se va analiza din nou posibilitatea implementării noului plan de reorganizare modificat.

Au trecut deja doi ani din momentul în care Dinamo a intrat în insolvență, pentru a doua oară în istoria grupării.

Se specializează în planuri de reorganizare

Oficialii grupării au evitat să dea verdicte, nu sunt nici optimiști, nici pesimiste, „este foarte greu predictibilă decizia judecătorului sindic, mai ales că s-a tergiversat atât de mult cazul”.

„Noi ne-am făcut temele, acum așteptăm decizia, care poate reprezenta un bonus în favoarea clubului și acționarilor săi”, a transmis administratorul juridic Răzvan Zăvăleanu, avocatul companiei sale, Claudiu Balog, urmând să pledeze luni dimineață pentru cauza lui Dinamo.

„Dacă nu se întâmplă pe 19 aprobarea planului, suporterii trebuie să fie liniștiți, mai e timp să propunem o altă modificare de plan prin care să îndeplinim toate cerințele legale, deși eu cred și știu că le îndeplinește. Contestațiile au fost respinse, e o chestiune de interpretare doar din punctul de vedere al viabilității.

Chiar și așa, vom propune o modificare de plan până când acest plan care e acum în derulare va ajunge maturitate”, a explicat și Andrei Nicolescu în cadrul emisiunii „Dinamo 7/9” la Playsport.

Viitorul acționar al roș-albilor? Sorin Preda: „Am discutat planul A, planul B și planul C”

Oficialul roș-albilor a mai declarat: „Avem discuții foarte avansate cu investitori, în momentul în care se va aproba un plan”. Mai exact, săptămâna viitoare, numărul acționarilor care să susțină financiar clubul s-ar putea mări.

Printre cei interesați să vină ca acționar la „Red&White”, societatea ce conduce Dinamo, este Sorin Preda, fondator și CEO al companiei Global Vision.

„Sunt dinamovist de la vârsta de 5 ani, am copilărit, am făcut sport în Ștefan cel Mare. Apoi, mă cunosc cu Eugen Voicu din zona investițională din piață, am discutat despre un proiect, pe care vreau să-l înțeleg mai bine. Cei de la Red&White au o abordare prudentă, cu pași mici, într-un ritm care trebuie să conducă la un rezultat, pentru că promovarea asta cere bani și cere repede.

Sunt destul de interesat de model, vreau să înțeleg propunerea, ce se întâmplă în diferite scenarii. Pe mine mă interesează să văd exact planul A, planul B, planul C și aici discutăm”, a punctat milionarul Sorin Preda, pentru Prosport, în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și

Estul României, sub avertizări cod galben și portocaliu de vijelii. Alertă meteo și pentru București