Wave Resort

Zi decisivă la Dinamo, la ce să se aștepte ”câinii roșii” înaintea Cupei României

Dinamo trece prin momente de cumpănă în acest sezon, în care s-au adunat toate problemele, sportive, financiare, viitorul grupării fiind pus sub semnul întrebării când se intră în al 73-lea an de existență.

Roș-albii au avut astăzi ședința de recuperare după eșecul cu Clinceni (1-3) din ultima etapă a sezonului regulat. Gigi Mulțescu a fost prezent, dar incertitudinea planează încă asupra viitorului staff-ului tehnic. Antrenorul de 69 de ani se simte vlăguit și epuizat de situația echipei, iar unii jucători au îngreunat misiunea lui.

Nu a fost nimeni de la club sau din partea acționarului minoritar, DDB, la antrenamentul de astăzi, dar duminică, 11 aprilie, va fi o întrevedere cu Mulțescu sau în tot cazul o discuție cât se poate de serioasă pentru a vedea dacă va continua în Ștefan cel Mare. Fie și pentru prima manșă a semifinalelor Cupei României, de marți seară, cu Astra Giurgiu.

Dinamo a îndeplinit criteriile financiare pentru a obține licența de Europa, de văzut dacă s-a meritat hei-rupul suporterilor.

Dacă Gigi Mulțescu va spune ”pas” până la urmă, atunci se va discuta concret cu Florin Bratu, care a lăsat de înțeles că ar fi gata să se înhame la muncă și să preia echipa în această situație mai mult decât delicată. Mircea Rednic ar dori să aibă o pauză până la vară, după aventura nereușită de la Viitorul, însă se tatonează puternic ambele piste.

Totul depinde, însă, de ceea ce va dori să facă Mulțescu, dacă mai rezistă sau nu.

Citește și

Lucian Bode a explicat când și unde se va renunța la mască: ”Lucruri de bun simț”. Laude aduse Patriarhului Daniel